Az én véleményem ehhez annyi, hogy a tavalyi "hat jó-hat rossz" felállás egy kicsit bomlott a "jó hatosból" előzetesen kissé kiemelkedő Paks-Kaposvár kettőssel, és a Debrecen talán felzárkózhat. A MAFC légiósai nagyon jól kezdtek, de ahogy nézem, már egy kicsit "visszavettek" (csak a statisztikák alapján, egyébként csak kétszer láttam őket).
És, hogy hazabeszéljek egy kicsit: egy kis Körmend. Alapjában véve nem gyengült a csapat (ne felejtsük, azért tavaly volt egy alapszakasz-győzelem, tehát, ha ehhez viszonyítunk...), de van egy hatalmas probléma, ami szerintem a centerhiánynál is nagyobb gondot jelent (persze én egy Grebenár-Keresztes párost nem neveznék centerhiánynak, csak ugye a faultok...), ez pedig a cserék totális hiánya az 1-2 poszton. Istit a legtöbbször nem fenyegeti a kipontozódás, viszont Denis (Toroman), elég sok buta hibát csinált a felkészülési meccsken, ami vsz. a rutintalanság jele, úgyhogy javítható. Ha kipontozódásra kerül sor akkor tényleg baj van, mivel Szlávik Matyi szerintem nem képes megoldani a feladatot, a még fiatalabb, nagyon jó képességű játékosok (Ferencz, Kutasi) ideje még nem jött el, tehát az egyetlen lehetőség Trummer Rudi kettes posztos beugrása, ami ugyancsak reménytelebn feladat (ezzel nem bántani akarom Rudit, a felkészülés alatt a saját posztján nagyon jól játszott). Tehát röviden ez a nagy gond Körmenden, de azért reménykedünk.
Remélem a bajnoki rajttal a topic is felpörög egy kicsit, mindenkinek jó szurkolást kívánok.
gokwest