Kedves Menyusi barátom!
"Azért, mert ebben a kategóriában nem tudtok dönteni(pedig ezt megteszitek a számtalan esetben, "eredményesen" a Madaraknál, vagy a Szemtől szembenben), hogy az 5 közül melyik legyen az a 3, legyen inkább 2 ??? Hát most furcsáljam, hogy megkérdőjelezed a "létét??"
most anélkül, hogy megkérdeznéd a miértet, írsz megint egy "vádiratot"!
Tehát: sem én sem sokan mások nemtartották indokoltnak, hogy az összesítésben egy ilyen kkategóri (5 kiosztott díjjal) annyi elérhetô összpontszámot hozhasson 12 ponot, mint 3 kategóra elsô hely. Tehát nem az volt a probléma hogy nem tudunk egy kategóriából kiosztani 5 díjat hanem az, hogy eltorzítja az összetett verseny pontszámítását. Kérlek ne kezdd el ezt forszírozni, hogy miért van de ha érdekel akkor nézz utána hogy a fôdíjat hogyan számítjuk ki.
Hát a 46 ik írásra nekem kellene már reklamálnom, de én ennyire türelmes vagyok. Baj?
Kommunikáció, anyázás blablabla:
Természetesen errôl adtam infot a "felettesemnek", Ôt sem kereste meg a Nimród!
Azt meg nemvárhatod el, hogy az én magánlvelezésemet , a naturArt hivatalos felkérésének tekintsük!?
Azért ezt a szövetséget kicsivel magasabbra kéne pozicionálnod annál, hogy névtelenül ágálók követelésére ugorgyon hivatalos módon!
" Amennyiben a felajánló fotóklub nem keresett fel benneteket "hivatalosan", vagy nem hivatalosan, hát elkeseredve konstatálom, hogy nincs új a magyar természetfotós-nap alatt." ennek most akkor Én vagyok az oka., vagy a naturArt. Ha nem akkor menjek és keressem meg a nimródot, hogy ugyannmár kérjetek meg benünket, hogy oda tudnánk e adni a képeket?
Vazzeg, nem lehet az egyikünk kicsit igazságtalan?
"melyek kiselejtezése igényel némi magyarázatot" miért is?
tetűvarrógép!
lehetne még hüje kérdéseket is kapnom, mert ezek az eddigiek, nem voltak azok