menyusi Creative Commons License 2001.09.26 0 0 49
ttvgk!

Azért, mert ebben a kategóriában nem tudtok dönteni(pedig ezt megteszitek a számtalan esetben, "eredményesen" a Madaraknál, vagy a Szemtől szembenben), hogy az 5 közül melyik legyen az a 3, legyen inkább 2 ??? Hát most furcsáljam, hogy megkérdőjelezed a "létét??
Az azonban igencsak meghökkent, amit a vetítéssel kapcsban írtál 46odszor. Hát ez beszarás! Mármint hogy milyen magasfokon alulfejlett a kommunikációs hálózatotok, s ez vonatkozik mindenkire, aki érintett jogilag a vetítésben, magyarán módjában áll valamiféle kezdeményezés eszközlése. A szerencsétlen "külsőst" nem lehet valahogyan informálni?? MIre való az a lyuk a szaglószervünk alatt? Mármint az anyázáson kívül, amit itt a neten az ujjainkal valósítunk meg? Már bocsáss meg, de ( " A pályázók, kiállítók, díjazottak értesítése ne rajtam áll, ennek külön gonviselője van. Külsős..." ) lehet, személyes naivitásomra utal , hogy nem vetettem fel annak a lehetőségét, ez (levélben való értesítés) a ti köreitekben ( elvégre jelenleg ez a pályázat jelenti igen sokak -eddig én is ide tartoztam- számára a nemzeti termfotósélet és megmérettetés "csúcsát" ) ilyen problémákat indukál, ill. ilyen nehézségekbe ütközik. Amennyiben a felajánló fotóklub nem keresett fel benneteket "hivatalosan", vagy nem hivatalosan, hát elkeseredve konstatálom, hogy nincs új a magyar természetfotós-nap alatt.
A másfél soros mateklevezetéssel kapcsolatban: nem hiszem, hogy mind a 2000-hez kellene füzni akármilyen kommentárt, de bizonyára előfordulhatnak olyan képek is, melyek kiselejtezése igényel némi magyarázatot. Ezt szerintem a szerzők egy része is beláthatja, mert tudja, mit küldött be, és tisztában van, vagy lesz a dijazott alkotásokkal. (vagy nem)

menyus

Előzmény: tükörvarrógépkezel (40)