Ha Te ezt olvasod ki azokból amiket írtam, akkor bizonyára hibáztam. Szerintem azért tetszelgésről semmiképpen nincs szó. Kis költői túlzás van benne, bennem meg sok indulat, mert baj van már régóta. Mi lesz ha a következő "repülő bomba" egy automerőműre esik? Mi lesz, ha jön...
Képzeld el, ha én azt írom, hogy ha nem hallgatnak ilyen értelmes emberekre, akkor leomlik a WTC és több ezer, vagy tízezer ember leli alatta a halálát! Minnek neveztél volna?
A magam és őseim pár évtizede alatt a tendenciát meglehet látni. Az amilyen körülmények között éltek a nagyszüleim Temesváron-Pozsonyban, majd a szüleim, majd én, aki a gyermekkoromat a Mátrai utcában a vár alatt éltem és összehasonlítom a mai M.utcával, akkor meg kell állapítsam, hogy ott ahol akkor gyerekek játszottak, ma kizárólag autók vannak. stb. Játszadozó gyerekek helyett autó van, TV-videó, Computer, kábítószer kérdés, stb. De most ne engem bírálj, mert én lényegtelen vagyok! Az őserdők exponenciális pusztítása, a nyers- és energiahordozó anyagok szintén exponenciálisan növekvő felhasználása óriási feladat elé állítja ez mebríséget. E helyett háboruzunk. Még egy ilyen kis, tehtséges 4 + 9 milliós nép problémaját, még ilyen súlyos áron sem tudják megoldani.
Fől szeretném hívni a figyelmet, a számomra igen fontos, ilyen józan zsidóknak segítve, hogy ne ismétlődjön meg az ami tragikus volt az egész emberíség részére nézve. A II.ik VH nyomai a várban még mindig ott vannak. Pl. a Dísz téren!!! Pedig hány évtized telt el azóta?
Ezeket a problámákat nélkülük, ilyen szeretetre méltó emberek, ilyen zsidók nélkül nem lehet megoldani! Részben elfogult és a vesztükbe rohanó emberek vannak most ott is hatalmon. De arról nem szabad beszélni. Lovast is elsősorban ezért nem kedvelik, vagy igazságtalanúl megbélyegzik. Szerintem.
Én pedig meg kell tegyem ami tőlem telik.
A tendenciára figyelj és ne rám! Vagyok, amilyen vagyok. Egy részét amit írsz nem is írtam, de mint mondtam, ha Te kiolvastad belőle, akkor bennem is van hiba. Sajnos néha nem érdekelnek a részletek.
De azért indítottam ezt a topicot, hogy főlhívjam a figyelmet, amit Lovas is az ilyen beszélgetésekkel mondani akar: a probléma Izraelben egyoldalúan és torzan lesz bemutatva. Izrael és Környezete problémája pedig az elmúlt 50 évre igen erősen hat a világ történéseire. Az ilyen zsidóknak segítenünk kell.
Egyébként gondolj arra mi mennyiségú olaj égett el az öböl háborúnál! Az is összefüggött Izraellel is és ami most folyik, az is. A Total kút, pedig 50-70 év múlva nem lesz. Ha helyette folyékony hidrogént fog árulni, akkor megúsztuk. Egy darabig. De olyan biztos az?
Mi lenne, ha kiderülne, hogy szélsőseges, elvakult zsidók vannak az egész mögött? Nem lehet kizárni. Rabint is megölték. Kennedy-t is megölték. Ma sem tudjuk, csak sejtjük kik. Még sok őrűlet fog onnan is kiíndúlni.
Nagyon értelmes gondolat, hogy nincs jobb és bal oldal, külön-külön, hanem csak igazi, felelős jobb és bal, egyszerre kell létezzenek. Amit az egyik lát, azt nem látja a másik, és fordítva. Tézis, antitézis eredménye a szintézis. Amerika is csak együtt erős és talán Izraelnek is ez lehet a megoldás. Milyen érdekes, hogy szinte mindenütt a világban, a "hangadó, felvilágosúlt zsidók az együtt élés mellett voksolnak, de Izraelben "Rasszentrennung" van. Na ha én ezt most leírom, akkor én antiszemia vagyok? Ez egy őrület.
Én teljesen lényegtelen vagyok. Vagy mégsem? Hiszen a növények sejtjei önmagukban jelentéktelenek, de minden egyes sejt továbbítja korona felé a nedveket. Ami tőlem tellik...