Xatka Creative Commons License 2001.09.24 0 0 512
Az Nb1/b-hez igazság szerint nem értek, nem ismerem az erőviszonyokat, de az Nb1-t ismerem. Megnéztem ott is viktor tippjét, 6 pontot kapott rá. Hosszas elemzés után számomra bebizonyosodott: a foci-maffia valóban létezik és legfőbb célja viktor lejáratása! Mert annyira nem volt rossz ez a tipp! Nézzük tehát:

Vasas-DVSC 1-0 : Ez a tipp valóban rossz, 1-3 lett volna a helyes tipp, azért nem lett ez az eredmény, mert ez az én tippem:) Lehet, hogy én is célpont vagyok...
FTC-Győr 2-1 : Nyílvánvaló, hogy a 11-est és a lesgólt azért adta meg a bíró, nehogy szoros legyen az eredmény. Akkor akár 2-1 is lehetett volna...
Haladás-MTK 1-1 : Szerintetek véletlenül volt a Haladásnak 7(!!) sérültje?? Ha ők egészségesek, akkor könnyen lehetett volna ez az eredmény...
Dunaferr-ZTE 3-2 : Az én tippem is ez volt, a maffia ezzel a húzásával 2 legyet ütött egy csapásra...
Videoton-Kispest 4-3 : Az eredmény akár ez is lehetett volna, ha a Vidi nem 1 csatárral játszik. De miért is játszott úgy?? Megnemerősített információim szerint Várhidit halálosan megfenyegették!!
Sopron-Újpest 0-0 : Ez lett volna az eredmény, ha Dvéri nem játszik. Arra senki sem számított, hogy ilyen gyorsan felépül. Viszont hosszas utánajárás után rájöttem: Dvéri nem volt sérült!! Az előző fordulóban azért nem játszott, mert viktor tippje a Loki-Ute 3-3 volt, ami kétség kívül be is jött volna, ha Dvéri játszik.

Nagy kockázatot vállalok azzal, hogy ezt most leírtam, de úgy gondolom, én is a maffia bögyében vagyok és nincs vesztenivalóm...
Bocs ha hosszú voltam!:]]

Előzmény: viktor- (493)