tincsy Creative Commons License 2001.09.23 0 0 315
Csak most jottem ujra, mert kozben voltam otthon egy hetet, aztan az onnan hozott alapanyagaokbol kellett vacsit foznom ittteni ismeroseimnek -18fo...
Jol sikerult, csinaltam kolbaszos, szalamis es korozottes szendokat, rantott gombat tartarral - kulon keresre, majd porkolt volt nokedlival es vegul turogomboc tejfollel. Nagyon izlett mindenkinek.
Most meg lementunk Napolyba 2 napra a templomi eskuvo intezesehez. Alig sikerult talanunk valami helyet egy templomban, naponta 4 eskuvot csinalnak, de juniusban marcsak 4 szabad idopont volt! Az etterem nem sikerult, mert mar elore le vannak foglalva, raadasul az arak: 190.000 lira fejenkent, ami 60 vendeggel szamolva 11 millio felett van liraban, azaz masfel millio forint. Es ez csak a vacsi, ruha, viragok, templom, nekunk es sokaknak szalloda, szoval iszonyu - megeri?
Mi mindent lehetne csinalni ennyi penzbol - utazni, egy hazra az eloleget befizetni.

A nyelvtudasra visszaterve, a ferjem mostani ottletunk alatt megprobalt nehany szot ellesni, de nem talaltunk neki tankonyvet, csak angolrol es nemetrol magyarul tanuloknak- de annyira nem tud angolul. Szerinetm ha majd lesz egy gyerkocunk es en persze magyarul fogok otthon beszelni o is halja es valamennyire ragad majd.
na jo ejt