Arktorin
2001.09.23
|
|
0 0
85
|
Hali BMW buherátorok...
Látom kicsit megélénkült a dolog amióta utoljára jártam itt. A velencei srácról annyit hogy szóltam neki hogy kéne 1 hátsó difi mert az enyém kezd kikopni és 8-ért kapok egyet. A verdákat meg tessék csak szépen fejlesztgetni, az enyémbe is kerül tavasszal (ha Isten is úgy akarja) az egyik spanom által összerakott 2.8-as kis vicc. Csakhogy fájjon vagy mi..:-) Most a 2.3-as is megy mint a veszedelem amióta megcsináltuk, de ha egyszer elkapja az embert a gépszij.... Tud valaki vmi okosságot arra hogy miért járhat ki mindig a bal elsö lengökarban a silentblokk ami a stab. rudta fogja??? Lengökar és silent már lett cserélve. Más.. Gyermekkori jóbarátom kint dolgozik Németországban és néha szoktunk hozzá kiugrani, ott sem árt szétnézni a bontókban, merthátazért csak onnan származnak a gépcsodáink. Az olasz dolgot meg majd Én is bepróbálom hátha találunk valami kis okosságot a gépbe. No pusszantás és vigyázzatok a vasakra nehogy valami figyelmetlen hétvégi sofőr ropira törje, mert sjnos előfordul most az esős idő miatt. Én 2 éve már megjártam.... |
Előzmény: wbaag (84)
|
|