DAttis Creative Commons License 2001.09.21 0 0 4081
Aláírom amit írsz, és értem.
És még egyszer hansúlyozom, iszonyú ami történt és sajnálom az ártatlan áldozatokat.

De hogy magyarázzam meg az érdektelenséget
Egy sarkított hülye példa. Győr Sopron megyében történik egy közúti baleset, sok sérült van, de tudom ismerősöm, hozzátartozóm nem járt épp arra, innen Bp-ről, hol érdekel ki sérült meg a balesetben. New York meg 6000 km-re van

A terrortámadással kapcsolatban meg annyi, hogy én inkább azon aggódnék, hogy itt Európában mi várható (szept 22-re mondták lesznek újabb támadások ezúttal világszerte nem csak "in the USA")

Épp tegnap hallottam, hogy a NATO brüsszeli központja ellen akarnak elkövetni valamit. No ez már aggodalmasabb számomra mivel szüleim ott dolgoznak, mármint Brüsszelben, igaz, hogy a NATO központtól távol, de egy atompuki esetén tök mindegy milyen távol vannak.
És ki tudja mire készülnek a terroristák.

Amúgy meg én valóban keresztény (ha nem is túl jó), magyar vagyok de még nem családfenntartó

Ha már a vallásosság szóbakerült, akkor a nagyon is vallásos (protestáns) USA, miért kiállt bosszúért, miért engedheti meg ő magának, hogy elmegy Afganisztánba és gyilkol, valószínűleg ártatlan polgári lakosságot

Ha olyan szuper az amcsi felderítés (műholdas, stb), miért nem csak a terrorista kiképző központokat támadják, milyen jogon támad egy államra az USA.
Ezenfelül a fő bűnős felkutatása elfogása és elítélése lenne a fő cél, nem halomra bombázni országokat (ugyanis már nem csak Afganisztánról beszélnek).

Előzmény: Mumu (4038)