Mégegy:
Nemrég felvetettem néhány lehetőséget, hogy ne biztos, hogy arab nemzetiségű a merénylet szervezője, erre annyi választ kaptam, hogy:
1. Az arabokra jellemző az öngyilkos merénylet (ha más körökből jön az irányítás, arab fanatikusokat akkor is meg lehet győzni)
2. Amikor felvetettem lehetőségként, hogy esetleg belüről is jöhetett a támadás, azt hiszem az egyedüli válasz az volt, hogy ezzel úgy látszik divat humorizálni. Én ezt nem tartom megfelelő ellenérvnek, bár lehet, hogy csak nem értem, mert nem vagyok elég intelligens.
Ennyit a bizonyított tényekről, és a Végtelen Igazságról. Bin Ladent nyugodtan nyírják ki a tetteiért, de ne ezért, mert ezt nem tudjuk, hogy ki csinálta.
És kötve hiszem, hogy van itt olyan ember, aki nem ítélné el teljes szívéből ezeket a gyilkosságokat. Aki azt hiszi, hogy valaki, aki az indokokat Amerikában IS keresi, az nem érezhet részvétet, az nem sok IQ-val rendelkezik - szerintem.
Szóval nem hiszem hogy az Amerika ellen szóló hangok megalapozatlanok (bár persze van ilyen is- és persze a másik oldalról is), és csak az állam befeketítése a céljuk...