BrusY Creative Commons License 2001.09.21 0 0 4077
Már megint csak elvi kérdés, nem bántani akarlak:
1. Milyen más nagyhatalomnál korrektebb az USA?
2. Kisebb hibának minősül-e terroristákat kiképezni idegen államok civiljeinek mészárlására?
3. Melyik terroristacsoport kíván világuralmat, és ha van ilyen, akkor magyarázd meg, hogy miből jutottál erre a következtetésre.
4. Hitlert csak hangulatkeltésből kevered bele a dologba, vagy csak más gonosz nem jutott eszedbe.

Hogy őszinte legyek nem vagy szimpatikus nekem, de ezeket a kérdéseket nem azért teszem fel (hiszed, vagy nem), mert én utállak téged, vagy az USÁ-t, hanem mert kiváncsi vagyok, hogy milyen úton jutsz el a véleményedig. Csak azért érdekel, mert valószínűleg én ugyanazt látom, mint te, de mégis más véleményen vagyunk.

A kérdéseim alapján bárki nyugodtan vádolhat őrültséggel és Amerika-ellenességel, de én tudom, hogy se őrült, se abszolut USA-ellenes nem vagyok, és aki ezt mondja, azért teszi, mert nincs jobb indoka. És nem szeretem, hogyha valaki nem isteníti Amerikát, az kapásból terroristának vagy minden logika és értelem nélkül össze-vissza kommunista-ÁVÓs-nácinak van titulálva (Dear Mr. palocz). Ez valószínűleg az érvelési technika kifejletlenségét jelenti, bár fejet hajtok annak, akinek több cikke is megjelent dél-Amerikában, mert ez valószínűleg azt jelenti, hogy az illető jobban megtanulta a történelem leckét.
Summa summarum nem hiszem, hogy ellenségként kéne viselkednünk, csak azért, mert van aki úgy érzi, hogy az USÁ-nak van szerepe az előzményekben, és van aki szerint nem. Egy dolog a gáz, ha valaki nem tud mit mondani, és elkezdi a másik szóhasználatát, politikai beállítottságát, stb. pocskondiázni. Az ilyen ember EGYSZERŰ. Nem bántásként. Szerintem ez tény. Na jó éjszakát, aludjatok jól!

Előzmény: jelen (4075)