Heejjj BadGe,
már megint igazad van!
Most lassan már két órája ketyeg mindkét vevőm és szépen látni (jó a software) hogy alapvetően ugyanazokkal a holdakkal dolgozik mindkettő.
Még van némi eltérés mert a látóhatár széle körüli holdakat ez egyik hol úgy érzékeli hogy még OK, hol meg úgy hogy nem, de a kettő nem "jár együtt". No de az vagy a hatodik hold, neki meg négy is elég...
A mostani méréseim szerint az átlagos eltérés a két kütyü által mért poziciók között (relative)2-3 méter! A "deviation" görbén egyik sem ment ki az 5 méteres körböl mint emlitettem már vagy két órája és a jelnagyság (még igy a padláson keresztül is :-) egész jó 40 dBHz fölötti!
Tehát egy tuti: az amik semmit nem piszkáltak, sőt...
Viszont ami biztosnak látszik az az hogy a két vevő mégsem "jár együtt". Értem ezalatt azt, hogy mondjuk mikor az egyik 1.5 méterrel mondjuk északra hibádzik (azt várnám hogy a másik is időben akkor és arra "megy") De sajnos nem! Semmi összefüggést nem vélek felfedezni a kóvájgásaik között..(sajnos) Erre valami magyarázat?
(merthogy ugyanott vagyok, egyformák a készülékek, (majdnem) ugyanazokat a holdakat használja, oszt mégsem (egészen) ugyan azt csinálják
rugo
rugo