Bolivian Dancer Creative Commons License 2001.09.20 0 0 183
Hello csinovnyik,

(Akakij Akakijevics...? B.)bocs, nem akaraom elviccelni, de nem hagyhattam ki :-)

Ja ez egy Eclipse. Én 10 éve erre nyáladzottam, és erre tessék. Megtekinthető, sőt, a győztes meg is küldheti..

Általában lassan és szabályosan megyek vele, mert nem akarom a balhét. Néha odalépek, ha sietek, vagy ha egy sportautófóbiás Skodás versenyezni szeretne.

Van árnyoladal is. Agresszivitást és utálatot vált ki némelyekből, főleg a sokkal szarabb és a sokkal jóbb autók gazdáiból. Erre nem reagálok. Sokan megbámulják, de ez bántó: "na ki ez a köcsög maffiozó?"

Jól fekszi az utat, és bir menni (persze, egy Porsche mégjobban). Kanyargós uton, ki lehet huzatni, és jól szól, de sokkal jobb, ha a tempomat és a légkondi optimalizálva van és az ember a gyári hangszorókat élvezi. JÓ feeling. Egy kétéves Suzuki áráért. Jó benne ülni, vezetni, befogadni, és érezni, ahogy befogad. Belül szép világosszürke, meg jázminszagú, egy kicsit. Bár egyesek szerint átbasztak, és ez rózsa...

Nem volt könnyü megtanulni vezetni. Széles és nehéz kilátni, (főleg a magam gigászi 174 cm-ével). Hátra, magaságtól függetlenül lehetetlen, előre a 2 méteresek talán lássák, ahogy a bukólámpa felnyilik. Oldalra széles mint egy IFA, és a parkolás is koncentrációt igénylő müvelet.

Tudom, baromság, de néha csak ugy nézegetem, akár világosban is, nemhogy sötétben... szép a formája, és jó az 'aurája". Lett neki csinálva :-)))

Szóval, még ki lehet próbálni :-))))

Ebony már volt, bocs...

Nem sietem el, és lassú is vagyok. Majd, talán hétvégén összeszedem az eddigi jó ötleteket.

BD

Előzmény: csinovnyik (182)