enigmapanda Creative Commons License 2001.09.19 0 0 176
ez elég para.
régen nagy jarre rajongó voltam, sőt szinte csak őt hallgattam, és ez egy korszakom volt, talán ezért nem hallgatok mostanában annyi jarret, mint régebben, csak nosztalgiából.
ennek ellenére az állam szanaszét tört, tényleg van új lemeze jarrenek? (rendezvous in space?)
miért nem hallottam róla? :)
egyébként meg az oxygene 7-13 iggal nem értek egyet, szerintem önismétlő, és egy picit unalmas is. nem tudom, talán ha nem ez lenne a címe (ez olyan markettingfogásnak hangzik:) akkor jobban szeretném. ennek ellenére a 7-8-13 nagyon ott van. mégis ez az új jarre már nem ugyanaz a szállós hihetetlen utazós hangulat mint amilyen a hetvenes évek jarreja volt. ennek ellenére a kilencvenes évek cuccai közül nagyon jó a teljes cronologie (főképp az 1,4,6, a többi számnak a hangzásával van bajom) és a calypso 1, 3. a koncertjei viszont iszonyatosan ott vannak, az újévi egyiptomi cuccon volt szerencsém ott lenni, emlékszem néztünk bután, a metamorposis számait akkor hallotuk először, akkor bejött. egyébként ötletes dolog ez a metamorphosis, mert ezzel teljesen arcot váltott: akinek a régi jarre kavarások nem jöttek be, annak tetszik, akinek meg a régi dolgokra izgultak azoknak meg ez nem jön be. ez is egy módszer a megujulás/túléléstre..:)