zümy Creative Commons License 2001.09.19 0 0 84
-híremhez (ami nincs) hűen offolok egy picit...ja, és előre is bocsi mindenkitől
-érdekes, hogy szinte előre lehetett tudni, hogy ki hogyan fog reagálni az eseményekre; itt is tele van ilyen hozzászólásokkal, de inkább a "családomból" veszek pl.-t:
-egy csecsen srác a mai napig állítja, hogy az oroszok voltak a főbűnösök és ehhez a muszlimoknak semmi közük
-egy orosz azt papolja, hogy az akcióban a csecsen terroristák is részt vettek
-a jugoszlávok (pravoszlávok) szerint itt nincs kérdés: a muszlimok voltak és punktumm
-az afgánok (nem talibok) idegesek az otthoniak miatt, de egyértelműen a támadást szorgalmazzák, mert nekik nem kétséges a bűnös; a talibok azok
-az arabok szerint amerika hazudik és az a 19 ember nem is az a 19 ember; olyant is hallottam, hogy lopott papírokkal a CIA emberei szálltak fel a gépekre
-egy palesztín srác szerint a zsidók voltak, hogy így erőszakolják ki palesztina megtámadását
-az állítólagos talib szerint az amcsik hülyék és a laden a legnagyszerübb csávó
szerencse, hogy ezt egymásnak nem mesélgetik, de nekem a sztorik ill. "indoklások" meghallgatása alatt még "jópofit" is kell vágnom; néha szétdurran az agyam az ilyen baromságoktól

-az egyik kolléganőm a támadás éjjszakáján hat teljes órán át ecsetelte nekem az előzményeket (a redhut véleményéhez hasonlókat mondott), én meg a "leszarom" meg nincs előzmény meg ilyeneket nyomtam; tegnap éjjel szintén dumcsiztunk: ő nem hozta azt fel, hogy tulajdonképpen most amerika támadásának is van előznénye, én meg folyton a reakció szót meg ehhez hasonlókat használtam, azaz előzményt...

-szóval, a terrortámadásnál elutasítottam mindenféle "előzményt", most viszont mindenáron magyarázatot keresek az amcsi támadásra; mit mondjak sz@r érzés; tudom, hogy nem helyes megtámadni, sőt nem szabad, de mégis...

-engem az érdekelne, hogy mit gongoltok, hogyan lehetne megszüntetni a terrorista megnyilvánulásokat?

dz sm. az offoló