rez:
OFFTOPIC
"Kedves (You)flyAnd(someone else will)Die!"
:-) egész jó szöveg. Tényleg.
"Szerintem nem, igy szemelyeskedesnek veszem!"
??? Nálam a személyeskedés azt jelenti, hogy nem valakinek egy konkrét cselekedetét, hanem úgy általában a jellemvonásait bírálja (vagy dicséri) valaki. Pl. ha azt mondod hülye vagyok (esetleg hogy okos vagyok ;-)) az személyeskedés. Ha azt mondod hogy hülyeséget írtam, az nem személyeskedés (de persze a konstruktív bírálattól is messze van). De én se rád, se egy cselekedetedre nem írtam semmilyen jelzőt. Mi a gondod igazából?
OFFTOPIC VÉGE
A kérdésem nem nem arra irányul, hogy az én véleményemet megváltoztassam, hanem arra hogy kiderítsem - szigorúan a topic tárgyában - nem arról van-e szó, hogy vizet prédikálsz és bort iszol. Konkrétan: mást gyilkosnak tartasz azért mert magára hagyja a magzatát, de ugyanakkor azért te is hagyod meghalni. De ez csak egy kérdés volt, nem állítás. Nyugodtan mondhatod, hogy nem, te nem vagy olyan, te nem hagysz egy EMBERT meghalni. Tehát?
(Azér vigyássz továbbra is nagyon mer csalok. Na jó egy kis segítség, csak azér hogy lásd bár megátalkodott gaszemeber tömeggyilkos vagyok, de néha van egy jó pillanatom is: van ám annál eggyel jobb válaszod is, hogy nem válaszolsz)