EPERke Creative Commons License 2001.09.18 0 0 3787
EPERke újra itt!!!

H_G
“Itt a szőlő, sokkal jobb a nyárinál az alma és szilva -- sőt, előbbi télen is lesz, akárcsak körte és mandarin. (Nemcsak finomak, határozottan kalóriaszegény mindkettő.)”

Jó-jó, nem úgy értettem én sem, hogy totális a kihalás gyümölcs fronton, hanem úgy, hogy most egy ideig marad az általad is felsorolt kínálat, ami azért – lássuk be – nem egészen ugyan az, mint amikor reggel, munkába jövet beszaladsz a zöldségeshez friss eperért, málnáért, esetleg dinnyéért. Személy szerint a szilvát nem nagyon szeretem, csak aszalt és gombóc formátumban. Viszont az alma, körte és déligyümölcs téma már olyan télies…

Rigoletta
Jól hangzik a koktél, én is ki fogom próbálni, mert kb. két hete elég rendesen hullik a hajam. Ráadásul ilyenkor már inkább sötét cuccokat visel az ember lánya és azon eléggé randák a szőke hajszálak.

Tudom, hogy ez itt nem a Szépítészeti topic, de ha már kitértünk a hajra, akkor hadd említsem meg a Gliss Kur-t ami nekem nagyon-nagyon bejött. Használom a fésülés könnyítő spray-t, a festett hajra való erősítő pakolást, a hajvégápolót és a hajfényt. És valóban fényes és egészséges a hajam, könnyű a bontás (vizesen és szárazon is), a hajfény pedig tényleg fényesít. Ja és amióta ezeket használom (kb. 2 hónapja) azóta egyáltalán nem zsírosodik a hajam. Na ennyit a tollazatról.

Maminti
Gratula tiszta szívemből – mindkét nagy dologhoz!!!

Sfakutya, Vikcsike, Bilonka
-15 kg. Titokról szó sincs! Az egész úgy kezdődött, hogy idén tavasszal volt a 10 éves érettségi találkozónk és ott szembesültem a ténnyel, hogy rajtam kívűl csak alig néhány csajnak nőtt meg így a segge, de nekik legalább van gyerekük – általában több is – és így van mire fogniuk. Ez egy szombati napon történt májusban és a következő hétfőn már neki is láttam a dolognak. Hát így kezdődött.

Pont akkoriban volt az egyik (áprilisi v. májusi) Shape-ben volt a fogyókúranapló, ez még pluszban kapóra jött. Szépen nekiálltam töltögetni, mindenféle csalás nélkül. A rágcsálásokat is beleírtam becsülettel. Egy idő után már fejből ment szinte mindennek a kalória tartalma.

Amiket végigcsináltam: ananászdiéta, eper-napok, ivókúrák, almadiéták. A favorit pedig a paradicsom – ahogy azt már írtam régebben is – vagy fetával, vagy mozzarellával. (ma is ez volt az ebédem) Ha esetleg van rá ígény, szívesen közkinccsé teszem a fogyókúranapló részleteit, hátha más is merít belőle jó ötleteket.

Sport-ügyileg: úszás, vizi játékok, futás, kutyaséti, ugrálókötél, hulla-hop karika és Bíró Ica kazetta.

Bilonka
Szívesen állok rendelkezésedre, mail megy.

Hű, csak úgy ontottam magamból a dolgokat. Már érzem is a csuklómat!

De ezt még le kell írnom: Lappa, te egy hős(nő) vagy. Én csak odáig jutottam, hogy másfél hónappal ezelőtt vettem egy csomag Nicobrevint. Hogy bírod????