identicalmcqc
2001.09.16
|
|
0 0
37
|
Senki nem mondta hogy neked kotelezo... Nyugodtan ugralhattal volna a munkahelyed kozepen es ordithattal volna ha akarsz.. Miert nem tetted? Nem masra kene haragudnod tehetetlen gyuloleted es duhod miatt...
Az EU-t ne keverjuk ossze a NATO-val Marpedig gondolom hozzad is eljutottak a hirek hogy mi is tagjai vagyunk a NATO-nak mint ahogyan az USA is. Ebbol kovetkezik az hogy ha egy csoportunkhoz tartozonak baja esik akkor megprobalunk segiteni neki es o is ezt fogja cselekedni forditott helyzetben... Legalabbis ez a normalis gondolatmenet szerintem...
Az amerikaiak nem kulonbek.. Es igenis szegyellem amiert pl az afrikaiakrol megfelekezem megfeledkezunk... vagy akkor nekik sem jar ezzel erre akarsz utalni.. nekikis jar hogy miert maradnak ki nem tudom de ugyanolyan szomoru minden egyes emberi eloleny halal... Honnan veszed a batorsagot hogy eldontsd hogy masnak az erzesei milyen forrasbol fakadnak?
Kovetkezo hozzaszolasoddal kapcsolatban pedig azt tudom mondani hogy ha megszervezed es lesznek olyan civil aldozatai az amerikai ellencspasnak akik bizonyithatoan nem tehettek az Egyesult Allamok elleni tamadasrol akkor veled egyutt megemlekezek roluk... Veheted a szavamat... NA mit szolsz az ajanlathoz? |
Előzmény: pancho (35)
|
|