rosszak a peldaid mindenkinek el lehet magyarazni meg a vaknak is a kek szint.. csak megfelelo csatornat kell hozza valasztani.. Ez volt a kotekedes resze ami ha jol lattam nehany altalam reszben nyomonkovetett topikban te vagy a nagyobb mestere...
valoban tul lehet tenni magadat humorral nehany dolgon csak ezt altalaban maga a szenvedo fel teszi fel eppen ezert ez ra igaz... Az egyutterzes szerinted tulliheges? Hmm oke bocs... Latom fenyes vadkapitalista uzletember lehetne beloled hacsak nem vagy maris az...
Nem hinnem hogy azt kene megnezni hogy ok mit tennenek hanem azt hogy te mit erzel hogy koteles vagy megtenni a lelkiismereted miatt. Ehhez nemi erkolcsi erettseg szukseges de elerheto...
Ha az elveid alapjan mukodne a vilag akkor gondolom senki nem torodne senkivel mert nem tartozik kozvetlenul hozza. Valoszinuleg meg mindig szuk kis torzsekben elnenk es legyilkolnank a szomszed torzset csak azert mert veletlenul attevedtek a mi teruletunkre...
Nekem sem votl ott senki ( ha jol tudom) en az embert lattam nem az ameriakit.. mint ahogyan ugyanugy mas esetben is. Gondolj arra hogy az USA bombaz valamit akkor nem egy orszagrol van szo... Valoban egy partot embert tobbsegben megvalaszto emberek tobbsegerol van szo. Viszont szerintem te sem orulnel neki ha osszetevesztenenk egy olyan csoporttal amelyikre te valojaban nem is szavaztal megis az o donteseik alapjan kell elned az orszagban es az o donteseik alapjan iteltetsz meg te is kulfoldon...
A tobbi orszag aldozatat ugyanugy sajnalom. Egyedul azt kerem es kertem mar mas helyeken is hogy adjuk megmindenkinek a tiszteletet es mas karabol ne kovacsoljunk se humort se elonyt.
Kivancsi vagyok azert hogyan nezne szembe azzal az edesapaval aki napok ota a lanyat keresi a WTC kornyeken es adnad neki elo ugyanezeket a gondolatokat amiket itt nev es arc nelkul kozvetitessz napok ota. Nem szeretek elore vetietni de ket esetet tudok elkepzelni vagy kitartassz a gondolataid mellett es a papa foldbedongol hihetetlen nagy duheben vagy pedig csak hebegnel-habognal.
Nickedbol kovetkeztetve javaslom hogy menj vissza a spanyol narancsultetvenyekre gyumolcsot szedni. Az valo neked. Bocs a kopkodesert... NEm tudom mi utott belem hogy ez jott ki belole. Remelm ezt humorral fogod fel hiszen azzal tul lehet tenni magad mindenen meg a duhodon is.... :o)