identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.16 0 0 11
nem hinnem hogy a moral es etika egyenlo lenne a prudseggel. Hogy ki mennyire erzekeny persze moralisan az egy masik kerdes. En nem azt mondom hogy a viccek nem szellemesek csak azt velem hogy igazan varhattak volna vele meg egy kicsit.. javitott volna a helyzeten. Vannak persze a Darwin dijasok de gyanitom hogy mindazok akik kozvetlenul az eset utan talalkoztak ezekkel az esetekkel nem humorosnak fogtak fel. Ahogyan regen egy orosz konyvben olvastam valamikor vremeny harosij (?) vracs sajnos a fokozast mar regen elfelejtettem az oroszban..nekem csupan azellen van kifogasom hogy ezen viccek kitalaloi az elsok akartak lenni es nem humorossag vezerelte oket hanem inkabb az hogy ok legyenek ebben az elsok...
A szellemi es fizikai szellemi sokkolas kozott pedig igenis van kapcsolat tetszik nem tetszik.. Ami fizikailag sokkol az szellemileg is fog es forditva...mivel a testunk szoros kapcsolatban van a lelkunkkel vagy vilagiasabban kifejezve az elmenkkel...
a tokonrugas csak annyira vicces ismetelgetni mint egybol humort gyartani masok karabol...
Előzmény: transziloz (8)