identicalmcqc
2001.09.16
|
|
0 0
34
|
Hadd kerjem mindenki szives elnezeset de itt nem az USA-t gyaszoljuk es az o aldozatait hanem natur az embereket akik meghaltak. Igaza van annak hogy mas embernek is ugyanugy kijar ez a tisztelet es meg kellett volna adni. Nem mondom hogy jol tettem amiert nem iranyult ilyenre torekves es nem gyaszoltam meg oket. De ha elgondolkozol mindezen es meg mindig magadnak adsz igazat akkor legy szives allj be Csurka melle es tegy egy oldalnyi hirdetest az egyik napilapba hogy vazze en nem gyaszolok nem erzek egyutt senkivel es ird is ala. Nick moge bujva nagyon egyszeru. Nekem is az, nem vitas. Adnad ugyanehhez a velemenyedhez a sajat nevedet is? En a sajatomhoz igen. En ugy gondolom hogy mas erzeseit tartsuk tiszteletben es ne ugraljunk a sirjan hogy ne maradjon nyoma a Foldon es feledkezzunk el rola. Nem hinnem hogy azt kene nezni hogy az USA vagy barmelyik masik allam mit tenne ugyanilyen szituacioban hanem hogy te mit tennel. Ha mindig a masikra varnanak akkor az orszagok kihalnanak mert senki nem vallana be a masiknak hogy szereti nem lenne kommunikacio mert szolaljon meg a masik eloszor. Ha gyulolod az USA-t akkor az a te dolgod de az embert ne utald aki nem tehet arrol hogy hova szuletett. En pl sajnalom a terroristat is. Sajnalom amiert ilyen konnyen befolyasolhato es felrevezetheto mint barhol mashol is vannak ilyen ek mind Magyarorszagon es kepzeljetek meg az Amerikai Egyesult Allamokban is!
Persze a dolgok ettol sokkal komplexebbek es orakig lehetne rajta vitatkozni de csak azert mert vitatkozni akarunk akkor ne ilyenrol nyissunk vitat mert en ugy gondolom hogy ez mar kicsit morbid amikor arrol vitatkozunk hogy azok akik ott voltak azok irant az emberek irant erzunk e valamit hogy meghaltak. Persze masok is ugyanigy meghaltak de akkor is nem erzel kulonbseget? Nem azert mert amerikai emberek voltak hanem mert emberek voltak?
Egyebkent kertek tolunk valamit. Ezt vagy megtesszuk mert egyetertunk vele vagy nem de nem ugatunk rola. Ha egy hajlektalan ker tolem penzt akkor nem kezdem leorditani az utcan hogy vazze ereggye innen mert szetrugom a leghatsobbik feledet hanem egesz egyszeruen azt mondom hogy NEM es kesz elfelejtettem az egeszet vagy fogom es adok neki es szinten megyunk tovabb. Javaslom ugyanezt itt is! Amit persze nem kotelezo tenni csupan lehet...
Kicsit OFF
En ugy tudom hogy a fegyverkezesi hajsza kotlloje inkabb Kissinger volt mint Reagan. Csak azert mert valakinek az iranyitasa alatt talal ki valamit meg nem az az illeto ember lesz hires tole.. annal inkabb a kiotloje |
|