ropotop
2001.09.16
|
|
0 0
3919
|
Mumu, Nem vagyok halom, Ragika vagyok. A Ragika nevet itt valamikor elvették, majd visszaadták csak addigra elfelejtettem a jelszót. Igy ezen keresztül nem tudsz lejáratni. Remélem hamarosan halom (aki valamikor Comenius, vagy kornéliusz néven irogetott ide)vissza jön mert kitiltásával végérvényesen bebizinyosodott hogy teljesen igaza van. Nem minösítem ami itt megy és aminek te vagy a vezére mert engem is kitiltatsz mint ellenszegülöt. Volt és lesz amikor halommal közös gépet használunk. Idönként összejárunk. A barátom is. Remélem ez szabad. Ezen kívül halom nagycsaládos, sikeres bizniszmen, amerika feleséggel és igy amerikai gyerekekkel is. Közel sem olyan pszihopata mint ahogy te itt híresztelni próbálod.
Biztos vagyok, hogy itt a besúgás, mószerolás "kenyeret" ad egyeseknek, mert ha csak azt veszem amiket te itt halomra ráfogsz, már neked is a levesben lenne a helyed.
Igérem nem fogok sokat zavarni, de azt is igérem, hogy segítek halomnak hogy ne follyon itt tovább ez a minösíthetetlen amerika köpködés.
Veled meg többet én sem állok szóba mert spiclikkel nem közösködök. |
Előzmény: Mumu (3917)
|
|