__PT Creative Commons License 2001.09.15 0 0 26
En csak este ertesultem a 3-perces marhasagrol a hiradoban, sajnos (szerencsere ?) lecsusztam rola. En marhara nem komalom, ha valami nagyfeju politikus megmondja nekem a frankot.

>>Ha már nem emeltétek fel a hátsótokat, és nem fogtátok be a pofikáitokat délben

Az elet megy tovabb.

>>A gesztus a fontos, annak a jelzése, hogy mi is összetartunk, és ezzel mutatjuk ki, hogy
>>sajnáljuk az áldozatokat.

A gesztus fontos, de mindenki maskepp gyaszol, maskent mutatja ki banatat, nem feltetlen azzal, hogy parancsszora 3 percig neman acsorog. En szemely szerint nem tartom magam osszetartozonak veluk. Se kutyam, se macskam egyik aldozat sem.

Lattam a TV-ben hogy Bush buzdito szavai nyoman a tomeg lelkes ju-esz-e kialtasban tort ki. Igen, ez az o gyaszuk, ez az o tragediajuk. Biztos orulnek neki, hogy a vilag egyutt erez veluk, sot! a magyarok 3 percre mindent felredobtak. Szep. De igazan akkor lenne oszinte, ha minden tragedia utan 3 perces pihi lenne, vagy egyik utan sem. Mert ez igy csak kepmutatas, nyalizas az amcsiknak, akik kozul sokan azt se tudjak merre van kicsi hazank.

Ez nem jelenti azt, hogy hidegen hagy a dolog, de ha minden tragedianal 3 percig pihi lenne, akkor sokaig tartana, mig hazaernek a boltbol, sokat kene tuloraznom, hogy a melo el legyen vegezve, nem beszelve arrol, hogy pl. szex kozben jobban esik, ha 3 percig mas merev a labam helyett.

Perverz Tata