Hali mindenki!
Lenne 1 problémám.
A plextor 8432-m hülyül, reszeli a cd-ket írás végén, mikor pl nero lezárná őket. (Sztem nem nero a ludas, hanem a drive sz*rt be, mert mikor más sima gyári lemezeket adok be neki, azokat is megreszeli 2-3*, mire felismeri őket.)
Az írás végén, mikor lezárná a cd-t, elkezdi reszelni, vagyis olyan hangot ad ki 3-4 mp-ként, mintha hirtelen lefékezte volna a cd-t, és újrapörgeti, aztán minth beakadt volna, újrakezdi, és így megy ez a végtelenségig. (legalábbis 10 perc sztem bőven elég kellett volna hogy legyen, mikor normális esetben a lemezt 1-2 perc alatt le kellene zárnia)
Hiába lőttem ki a programot, természetesen az írás (?) ment tovább, a lemezt meg addig nem lehet kidobatni, amíg dolgozik (??) rajta, így sajna csak a reboot segített.
Van valami program, amivel a megírt cd-ket lehet analizálni, hogy pl. jól le vannak-e zárva, van-e valami szabálytalan szektor rögzítés... stb. Azaz ki tuggya szúrni, ha rosszul lett megírva a lemez ? Mert nem hiszem hogy az előbb említett resetek jót tettek volna a lemezek lezárásánál...
Remélem érthető voltam.
Lécci, emilben válaszoljatok, ha tudtok.