Swatch Tourbillon
Nem akartam első lenni az ellentáborból, mert akkor azt mondjátok, hogy haza beszélek.
Szerintem egyszerűen gusztustalan. Ráadásul nem is a legigazibb tourbillon, hanem az a bizonyos karoussel, amiről most hirtelen én sem tudom, hogy mi a különbség, de hogy egyszerűbb, az biztos (nem is látszik a forgató része).
Ezt csak tetézi a majdnem 1 millió Ft-os ár, amihez csak annyit tudok hozzátenni, hogy ma eladtam egy Perrelet 100 db-os limitált órát (a kék szögletes, római számokkal, tömör fehér arany felső rotorral, nemesacél szíjjal, minden egyéb Perrelet jótulajdonsággal, mit mondjak, elég pepecül néz ki), listaár 884 ezer Ft. No comment.
Az FC Heart Beat-ről meg nem is beszélve, ami csak 193 ezer Ft, és az "élvezeti értéke" nem rosszabb, mint egy tourbillonnak. A kevésbé bonyolult műszaki tartalom meg egyben azt is jelenti, hogy nem kell annyira odafigyelni az órára (ellopás, beütés, ...). Persze azért nagyon büszke vagyok az FC Tourbillonra, meg nagyon jól is néz ki, de hát a 10 millió az 10 millió ...
Derüs estét.
Halandó Nem-órás (de azért még) Mester