Törölt nick Creative Commons License 2001.09.12 0 0 3750
Tisztelt Fórum,

1, A beírásokat visszaolvasva, amerikás és nem amerikás honfitársainkat egyaránt, egy következtetésre jutottam: ha más nyelven olvastam volna azt a sok személyeskedést és mocskolódást, rögtön kitaláltam volna, hogy magyarok a hozzászólók.
2, Előítéletes faszok vagytok, tisztelet annak aki nem ismer magára a beírásaiban. Szerencsétlen arabokat (az összeset, talán Harún-al-Rasidtól arrafelé) KOLLEKTÍVE leterroristázzátok. Kollektív felelősségrevonás ismerős??? Honfitársaink kirúgdosása a Felvidékről 1945 után, sárga csillag a zsidóknak Németországban a háború előtt stb. Ne feledkezzetek meg ilyen "apróságokról."
3, Mumu ráadásul rasszista, olvassa csak vissza magát a 3738-as beírásban.... Öngyilkos FAJ a japán??? hát mik azok ember, kékbálnák???
Ugyanahhoz a fajhoz tartozunk mindannyian, legfeljebb a kultúra mássága miatt utálhatjuk a ferdeszeműeket, Mumu....
4, A gyász mellett észre kell venni, hogy Amerika túlságosan arrogánsan hirdeti a maga kultúráját, harsányan üvöltve, hogy demokráciát mindenhová a világon. Nem szabad elfelejteni ennek a demokráciának a hátterét: indiánok kiirtása és rabszolgaság a polgárháborúig. És, ugye annak idején is elektorokat, és elnököt választott az istenadta nép??

5, Más. Tényleg a témába vágó dolog:
Tony Blair azt mondta, hogy nem Amerikát érte a támadás, hanem a civilizációt. Így. Khm. Talán a Nyugatot, a mi, fehér kultúránkat. Mekkora vakság kell ahhoz, hogy pl az indiai és kínai kultúrát ne lássa egy ilyen ember?
(Fricska: a tisztelt nyugati civilizáció, Anglia képében Kínával háborúzott, csakhogy bevihesse és eladhassa az ópiumot....)
Szóval van vaj bőven a nyugati kultúra füle mögött. Lehet siránkozni, háborogni, hogy barbár állatok hugyoznak a nyugati kultúra szépen forgó fogaskerekei közé. DE. Rómát barbár gótok égették fel, amikor az a civilizáció a legkifinomultabb volt....
Lehet, hogy új korszak kezdődik?

Szasztok,
ballábbalkéz