Hello!
Na itt vagyok,és lassan megőrülök.Volt kinnt az önkormányzattól a nő,és a következő történt:
1.A telek beépítettsége maghaladja,az önkormányzat által engedélyezett 35%-ot,ezért mivel nem adtak volna építési engedélyt,bontásra ítéltettem.
2.A szomszédaim közölték,hogy ha adok nekik 150 ezer forintot/koponya akkor visszavonják a feljelentést.
3.Írtunk egy szabályos adásvételi szerződést,miszerint mindenkitől megveszem a 24/120-ados telekhányadának az 1/120-ad részét 150ezerért,és akkor azt csinálok ott amit akarok.
4.Megállapodtam az önkormányzattal,ha a szomszédaim visszavonják a feljelentést,akkor eltekintenek abejelentés iktatásától.
5.Kerestem egy ügyvédet aki hétvégén is dolgozik,majd kimentünk aláírták a szerződést,és besétáltam vele az önkormányzathoz,ahol összetépték a bejelentés és a csütörtökön felvett jegyzőkönyvet amelyben leállították az építkezést.
6.A telken többségi tulajdonos lettem,építhetek,és talán még az idén költözhetek.
És nagyon szeretem a szomszédaimat.
Az azért említésre méltó:hiába bontasz le egy ingatlanon 20m2-et ha beépítettség már eleve és a bontás után is meghaladja a helyi önkormányzat által engedélyezett 35%,amit a helyére építesz automatikusan lebontják.
Remélem neked nagyobb sikered lesz.
Lefty