Arktorin
2001.09.10
|
|
0 0
65
|
Nos Lovagom
A Bárdinál az utángyártott kb 10-12K között mozog mert novemberben nekem is volt cserélve a ba.el. Bontóban is meg lehet nézni tel:06302455196, a faszi Velencén leledzik és 200 körüli bontott E21-e van. Én már üzleteltem vele soxor. Múltkor 10-é lött nekem 2 E30 gyári Recarot elöre amihez csak a padlólemez külsö széléböl kellett kivágnunk és egyböl tutkó lett. És még a szín is stimmel a gyári antracit szürkével. Nekem bontottan ajánlottak Tirisztoros gyújtásvezérlö kockát (amikor tönkrement) 22K-é, Ö hozott nekem 2 db-ot 3K -ért darabját. Választhattam. Ez már 1.5 éve volt és azóta is tökéletesen megy. Érdemes felhívni és lemenni hozzá. A vasba nekem most lett a motor felújítva, föteng. simm., vez. teng. simm. szelepszár simm., és ami tömítés még található benne. Légszürö átépítve, leömlök áthegesztve 1 kicsit, gyújtáskábelek cserélve, gyerták szint. Futómü silentek cserélve és összerakva. Kormánymü ház csere mert folyt. a servo. Fékek OK. Váltó, difi olajcsere. Kipufogó csere, 2 hátsó dob helyett 1 korrektebb beépítése. Szépen duruzsol. Hátsó difim cserére szorul sajnos mert ki van kopva, és csilingelö hangot hallatt néha, amikor elöre és hátramenet közt változik az irány. Novemberben lett lecserélve a teljes alja az autónak, taposó lemez, padlólemez, alváznyúlványok stb. Most már kicsit kezd elég lenni. Tavaszra még van a lakat meg a fény, és néhány apróbb dolog (fényszóró foncsor rohad, csere; hátsó ülés szúr, csere vagy újrahuzat). És zene még nincs is benne, mert nem akarom hogy folyton feltördeljék a fejegység miatt, és az ellen még a riasztó sem véd. Aztán ha megvagyok akkor löni bele 1 készlet 27-es dugósort és felfuratni a drágámat. A hengerfej cseréje még kérdéses, föleg anyagi okokból. Nekem van 2 állandó szerelöm (lakatos + minden más) és velük közösen eddig mindent meg tudtunk oldani. Újpesten van 1 öreg bácsika, név szerint Zoli bácsi, aki lehúzott 26 évet a bavaria szervizekben, na töle még nem tudtam olyat kérdezni amire ne köpte volna a választ. Ö végszükség esetére van félretéve. Tehát ha valamiben esetleg segíthetek akkor csak írj. Én 195K-ért vettem a vasat de eddig már benne van még 400K-ba (1szer összetörtem és cserbenhagytak és nekem kellett állni a cehhet de ez 100K-ban megállt), tehát Én ettöl az autótól nem tágítok az szent. Aki akkora barom hogy ennyit fektessen egy 20 éves autóba, az csak szeretheti azt. Nekem az álmom, hogy 30 évesen veterán lesz belöle és odaverem vele a sok nyúlbélát, akik tátott szájjal néznek hogy Ök ilyen autót még nem láttak, mi ez??? Ez édesfiam 1 BMW. És semmi több... |
Előzmény: BLACK KNIGHT (64)
|
|