posthuman Creative Commons License 2001.09.10 0 0 452
Ahoj!

Előbb az off dógok.

Miazhogy postás? Nem t'om, lehet hogy ennek van valami mélyebb értelme is, hogy a posthumant kis túlzással postásnak is lehet értelmezni

;) csakhogy én nem csengetek,pláné nem többször hanem bérugom a francos ajtót nicht wahr?

A posthuman egyébként igen érdekes szó, MM biztos észrevette.Nemcsak halottat jelent hanem "emberentúlit", azaz -> übermensch -> masina...

Ez má' a lustaság netovábbgya. És ha mondanák egy-két kazit, hogy megvan-é, akkor azt tudná?:))

Ez lustaság? Ne má'.Az a lustaság hogy ugyanez a csóró pár hónapig "bennefelejtette" a teát a kannában...amikor meg észrevettük a leprát, ami beleköltözött a kannába, úgyhagytuk még pár hétig, vajh mi lesz belőle.Végül a penész má' nem kapott elég levegőt.Jó fej csávó, így utólag.

Ja, és csak azok halnak meg, akik hisznek benne:)

Namost akkó én is mondhatom azt hogy mások nincsenek is, én meg úccse halok meg mer akkor mi lenne.

Na én meg nagyon utáltalak akkor, mint Yossariant, hehe:)) Annál jobban má' csak májlót utálom.

Mér te? Yo-Yo jó fej :) Igazi flegma.A háború nem az ő reszortja, semmi köze hozzá...Te se állnál be mondjuk egy feka bandaháborúba önszándékból.Amikor Yossarian kimegy a partra meztelenül és elalszik a homokon, na az a rész a legjobb.Valami kurvajól érzékelteti Heller, hogy ez a Yo mennyire csak magát szereti.tudod akkor, amikor aszongyahogy felöltözve sose érezte jól magát...
Milo: én kifejezetten szerettem.Hisz egy kurva nagy fanatikus a gyerek! CSak a biznisz érdekli, de ami a legjobb, hogy nem a pénz, hanem kizárólag a biznisz.Tehát nem a pénzér csinálja, hanem hobbiból...Ősi kalmárösztön, alkudozás, meg minden.Én nagyon csípem az igazi üzletembereket, akik ünnepet csinálnak még egy kiló krumpli vásárlásából is.Apám nagyon tud alkudozni (nem zsidó, katolikus :), tiszta élvezet nézni amikor összecsap a két "ellenfél".

Apropó milo: a könyv legkibaszott humorosabb mondtata tőle származik:

"-Elvégre nem én indítottam el ezt a háborút, bármit is mond az a nyavalyás Wintergreen!"

há én ettől mindig felröhögök.

Kenyeret egyáltalán minek rendelsz? Mer' nincs olyan, hogy "folyékony párizsi"?:-Đ

Asszem kialakulóban van egy jó kis gyomorfekély, kel enni valamit a sör mellé.A párizsi különben lehet folyékony, csak kinn kell hagyni pár napig júliusban.Már próbáltam.

Mi a szart fox csináni, ha visszszerezted a vagyonodat, "megteremtetted a saját világodat" hehe?:)

építek pár házat a világ különböző pontjain, majd meghivok pár barátot egy világkörüli utazásra :))) te is jöhecc.Az az életcélom, hogy minél több pecsét legyen az útlevelemben.

De ha egyszer nincsenek is mások. Sőt! Magadra is tudsz "kívülről" tekinteni.

Tudom hogy nincs senki más, de csak suttogva mondd, mert amióta erről beszélgetek másokkal is, a csajok menekülnek előlem :D valszeg mer megsértődnek attól hogy én tudom hogy ők nem is léteznek.

Az ilyen medmex meg a hasonló filmekben mindig azt nem értettem, hogy mi a szart esznek?:)

Kit érdekel mit esznek, vaz...Valami mocsok dzsunka-kaját.A lényeg a pusztuláson van, rozsdás fémek, rongyos,romlott emberek, napnyugta :)
Pénz,drogok,fegyverek.Na meg a pinák :)

Van egy-két ilyen film, ahol megpróbálják az emberrel elhitetni, hoyg ilyen pár cserépben nevelt uborkával el lehet látni egy többszáz-fős közösséget, de szerinetem ez nem így van:)

Igen, mer nem voltál ott Palesztinában amikor egy názáreti zsidó megcsinálta az első klónozott halakat :D

Eccerűen klónozni kell, ha nincs más, lószar működő bolygó.Mesterséges mikroklíma, stb.Ha az űrben már ma is termesztenek céklát meg mindent, akkor párszáz év múlva sem lesz gond.Amúgy meg terveim szerint kiiktatjuk az élő szöveteket, helyette bevezetjük a szénszálat meg a sziliciumot :).S akkor má csak napenergia kell oszt csá.

Vagy iylen frankenstein féle teremtésre gondoltál? Belapátoljuk az agyagot a gépbe, aztá' kijön a mókus?:)

Én egész konkrétan pont ilyennek látom a dolgot.Ilyen kis mechanikus mókusok lesznek.CSak még okosabbak, mer be lehet programozni minden szarra őket, megaztán nem kell nekik csak virtuális mogyoró, le lehet tőteni a netről.

Ha azt hiszed, hogy azok a szimbólumok, amiket a nácik használtak egyszerűek, vagy véletlenszerűek, akkor tévedsz. Az egyszerű szimbólum az pld. a lila tehén, meg a pipa, hehe:)

Te, én nem mondtam hogy véletlenszerű...sőt.De azér nem annyira elvont szimbólumok, na.Elvont szimbólum csak művészi szimbólum lehet, amit szinte lehetelen megérteni, hacsak az alkotó el nem árulja nekünk.

Lila tehén: nekem egyáltalán nem egyértelmű mit ábrázol, gyerekkori traumáim hozzá fűzödnek, bruhaha.A pipa meg végképp nem egyszerű szimbólum.

Ulvert találtál? Csak az utsó két lemezük ilyen, a többi az blekkmetál.

Egy számot találtam a Blake-es dologról, sajnos élvezhetetlen minőségben, ezért véleményt nem tudok mondani.Ilyen dógokat nem nagyon kapni a neten, nem értem miért.Hol van a sok blekk-fan weboldal?

Na akkor melegíccsed az íméjl címet mer érkezik majd a goa trance fekete báránya :) ugyanis a mushroom az ún. gonosz goa részhez tartozik, vagyis nem a szokásos indiai krisna-szövegeket nyomatják, hanem gonoszkodnak :))

Amúgy a goa trance nem a teknóhoz, hanem az indiai népzenékhez, meg a sámándalokhoz áll közelebb szvsz.

na üdv: Ashgrey

Előzmény: SS Rabe (446)