GalambÁsz!
Gyánó nem játszott rosszul, de azért volt egy kis "vakok között félszemű a király" érzésem. Két gólt szerzett, és ezen felül is hasznára volt a csepeli támadásoknak, de nem nagyon tette oda magát, igaz, az eredmény alakulása miatt erre mind kevésbé volt szükség. Amíg az ESMTK 1-0-ra vezetett, kétszer is nagyot esett a 16-oson belül, ebből egyszer sárgát is kapott műesésért. Ennél még kevésbé tetszett, amit lent is írtam, hogy a negyedik csepeli gól után (neki ez a második gólja volt) az erzsébeti szurkolók elé szaladt ki ünnepeltetni magát, pedig azok nem "foglalkoztak" vele azt megelőzően. A Nemzeti Sporttól 7-est kapott, azt végülis megérdemelte, de még egyszer mondom, hogy nem hajtotta ki magát.
kaposvari!
Az öthónapos kislányom mellől messzire még nemigen mozdulok ki, úgyhogy ne csodáld, hogy Pécs helyett a közeli Pesterzsébetet választottam. Inkább írjál az NB1/B Nyugat topikba valamit a pécsi meccs körülményeiről. Battára szerettem vona kimenni, de azt hittem, hogy vasárnap játszanak, erre most úgy néz ki, hogy szombaton lesz a meccs, ami nekem nem jó, mert 22-én túrát vezetek egy nagyobb csoport számára a Budai-hegységben. A Lombard-Rákóczin viszont ha törik, ha szakad, ott leszek!