Hai!
Nanemá':) Ez má' a lustaság netovábbgya. És ha mondanák egy-két kazit, hogy megvan-é, akkor azt tudná?:))
Miazhogy postás? Nem t'om, lehet hogy ennek van valami mélyebb értelme is, hogy a posthumant kis túlzással postásnak is lehet értelmezni, brehe:) Lehet hogy köze van ahhoz a kosztner-filmhez?:)
Attól még kihasználhatnak...ha hiszel abban hogy valaki kihasznál akkor valszeg úgy is van.kicsit értelmetlen.MM mondta hogy csak azok kerülnek a pokolra akik hisznek benne.Na ez is ilyen.
Ja, és csak azok halnak meg, akik hisznek benne:)
Régen vitáztunk má' eccer a háborúról, azt előadtad, hogy te vagy Yossarian. Na én meg nagyon utáltalak akkor, mint Yossariant, hehe:)) Annál jobban má' csak májlót utálom.
Találtam neked egy tök jó cikket, biztos tetszeni fog...:)
http://www.geocities.com/CapitolHill/1715/vihaboru.htm
Tízdekapárizsitkérekszépen, fél kenyér és hat sör ;)
Kenyeret egyáltalán minek rendelsz? Mer' nincs olyan, hogy "folyékony párizsi"?:-Đ
Nee.Én nem azt mondtam hogy ne akarjá semmit, meg hogy tengés lengés.Én aszontam hogy aki sokat gondolkodik előbb-utóbb beleőrűl, úgyhogy az ilyesmit mellőzni kell :)
Nade akkoris. Tengés lengés. Vagy még hasonlítják az önfeledten vágtató lóhoz is. Mi a szart fox csináni, ha visszszerezted a vagyonodat, "megteremtetted a saját világodat" hehe?:)
Egyébként télleg nem ugyanazt mondod, de mondjuk elég szarul adtam elő én is.
Azok a mások akiket én elképzelem hogy uralkodnak.Wow
De ha egyszer nincsenek is mások. Sőt! Magadra is tudsz "kívülről" tekinteni.
Nos én ílyen szepontból nem is hasonlítottam össze a kettőt, inkább az elméleti részt feszegettem
Na jól van, hagyjuk, jól teszi, hogy nem lázad, oké?:)
De azér én jobban szeretem a posztapokaliptikus természet-imidzset, amolyan medmex-szárnyasfejvadász jellegűt, mint az idillikus madárcsicsergőset.
Amúgy szvsz mindent elő lehet majd állítani pár száz év múlva, kezdve a cslántól egészen a mókusig.Tkp. lehet hogy a mostani világot is így állították elő.
Hehe:) Az ilyen medmex meg a hasonló filmekben mindig azt nem értettem, hogy mi a szart esznek?:) Van egy-két ilyen film, ahol megpróbálják az emberrel elhitetni, hoyg ilyen pár cserépben nevelt uborkával el lehet látni egy többszáz-fős közösséget, de szerinetem ez nem így van:)
Szal lehet hoyg majd kéccáz év múlva olyan gigavirtuális megavalóság lesz, de ahhoz, hogy elő tudj ilyet majd állítani, ahhoz kaja kell. A kajához meg egy működő bolygó.
Vagy iylen frankenstein féle teremtésre gondoltál? Belapátoljuk az agyagot a gépbe, aztá' kijön a mókus?:)
Egy nagyon erős szimbólumrendszert alkotott ez a harcos-imázs.Nekem azért visszataszító, mert túl egyszerű, lesarkított, romantikus,így má-már súrolja a szemét határát.De azért most már jobban megértem.A fenébe milyen toleráns kezdek lenni.
Wagnerről már beszéltünk. Ő is rengeteg szimbólumot vitt be a műveibe - nem is értették meg. Ha azt hiszed, hogy azok a szimbólumok, amiket a nácik használtak egyszerűek, vagy véletlenszerűek, akkor tévedsz. Az egyszerű szimbólum az pld. a lila tehén, meg a pipa, hehe:)
Ja igen, apropó okkultizmus.A Discovweryn volt a nyáron egy hihetetlenül jó film, a címe valami lyesmi volt hogy A nácik meg az okkultizmus.Igazi ínyencség lett volna számodra
Hehe:) Az volt:) Igaz nem a diszkón láttam, hanem a könyvtár videókölcsönzőjében szúrtam ki:)
De vannak könyveim is a témában. Van a Végzet lándzsája, ami afféle spiritiszta szemszögből vizsgálja Hitlert és társait, és az egész történetet egy mitikus ereklye(a Jézust átdöfő lándzsa hegye) köré próbálja csavarni. Eszerint a könyv szerint Hitler maga volt a Gonosz:) Egész jó sztorik vannak benne, de mondjuk a fele sem igaz, a nagyrésze csak képzelgés. Aztán van egy objektívebb, Ernesto Mílá: Nácizmus és ezoterizmus c. könyve. Abban is kegyetlen érdekes dolgok vannak, és jórészt kizárólag a tényekre szorítkozik.
Ja ja, az előítélet általában hasznos tanácsadó.De itt nem jön be.A zsidóknak különben is erős művészvénájuk van.Én is aszittem hogy franciák, erre tessék.Ettől függetlenül nagyon jól csinálják.
Na jó, majd valahoyg csak hozzájutok:)
Te darabokban se' lehet elküldeni a számot? Mondjuk nyitnák egy új frímélt, ott lehet öt megás posta láda is. Megoldható?
Ulvert találtál? Csak az utsó két lemezük ilyen, a többi az blekkmetál.
Rabe voltam.
ps: Legalább az eredeti kazikat összeírhatná a haverod, mer' f**om se tudja, hogy épp mire van szükségem, csak akkor tudom, ha látom:) T'od én olyan vagyok, hogy ha lenne zenékkel házaló ügynök, akkor csődbe mennék, hehe:)