Kedves Radai!
Ez a topic már tényleg réges rég elsűlyedt!
Nem kell elnézést kérni ez csak természetes azért van a topic!
Nem tudom valaki fogja-e még olvasni, az itt megszólalók között, én mindenesetre olvastam.(nothing2)
"Összesen 10 Seth könyv van, és mint ilyen, terjedelmében, minőségében és mélységében túltesz az összes ezoterikus, filozófiai vagy akár vallásértelmezéssel foglakozó irodalmon. "
Mivel én nem olvastam az általad említett mind a 10 könyvet csak 1-et ezért nem tudok ezekről véleményt alkotni. De határozott véleményem, hogy minőségi és nagy mélységű könyvek vannak amiket én nem sorolnák bele az ezoterikus irodalomba, de mégis jelentős művek.
Csipkebogyó irta:
Mindenkinek tudom ajánlani a Szellemi Buvárok Pesti Egylete által a 30-40-es években kiadott konyveket,felsorolnék kozuluk párat:Elszórt kalászok ,Az utolso ora munkásaihoz, Titkos tanitások. Ezek mind tobb kotetes konyvek.
Tudni kell roluk hogy médium utján irodtak és Jézus tanitásának kifejtését,magyarázatát tartalmazzák,mert azt bizonyára ti is tudjátok,hogy Szent Szellem azon kijelentései,tanitásai amit Jézus igért nekunk( " Most nem mondhatok el mindent mert nem hordozhatjátok el de elkuldom majd néktek a Pártfogot" ) az 1'840-es évektol kezdve folyamatosan érkeznek hozzánk ilyen médiumok és konyvek utján.(a konyvek alatt nem a mostanában megjelent konyveket értem amik ugymond Jézus tanitását tartalmazzák).
Üdv Nothing2 ill. Popee