tacika
2001.09.09
|
|
0 0
18
|
"a 65 lo picit keves"
Érdemes lesz várni egy kicsit mert jön ez a motor intercoolerrel 80 lóval. Most olvasgattam a tesztjét valamelyik újságban. Nyomatékosabb jobban gyorsul (ha lehet ezt gyorsulásnak hívni) és egy kicsit kevesebbet fogyaszt. Egyébként smmiben nem fog különbözni ettől a motortól, csak a visszahűtőben, az árkülönbség pedig elképesztően csekély: mindössze 70 e forint a plusz 15 lóért. Én már szervezkedek az itteni Renaultosokkal, akik utána néztek és azt mondták, hogy nagy valószínűséggel utólag is be fogják tudni építeni az ic-t ha lejárt a garancia.
Hawaii!
Igazából a csere tekintetében az én fantáziámat is a xenon indította meg (az én autómban is az van) de az alább leírt dolgok mérlegelése után(+ az, hogy a feleségem nem jár olyan rettenetesen sokat este lakott területen kívül, hogy érvényesüljön a xenon) maradtunk a PUG-nál.Amúgy tényleg nem vagyok sem PUG sem Renault sem Francia fun. Én egy itt offtopic márka fun-ja vagyok, amely azonban nem tudott ezért az árért ilyen autót adni anya s.gge alá.
üdv:tacika |
Előzmény: aamen (16)
|
|