De jó, h van ez a topic! Beírom ide is a gondom.
Ami eléggé egybecseng a tietekkel, de nálam ez most már állandósulni látszik.
Freestart-Kiwwi-DPG- de inkább telefonvonal(?)-gondok
Ugyan fel tudok csatlakozni (a sokadikra :-( ), de egyszerűen nincs adatforgalmam. Felcsatlakozom, beenged, aztán semmi nem történik, nincs adatfolyam.
Látszik a modem státuszjelző lámpán, h elküldi az én kéréseimet (DPG levélletöltés indítása, böngésző, letöltőmenedzser indítása), azonban nincs válasz a szerver felől. Semmilyen adat nem jön befelé. :-( Az a furcsa, h nem állandó a probléma, mert van olyan nap, amikor megy a dolog rendesen, letöltés, minden. A még furcsább, h a DPG a saját központi számát hívva is "hullámzik", azaz általában nem megy. Kiwwi dettó. Az az érzésem, h a fizetős net se menne, sőt, semmilyen internetes hívás.
Kipróbáltam másik tel.kábellel, eredmény ugyanaz. Kipróbáltam máshol a modemet: hibátlanul megy.
Gyanítom, h a telefonközpontunk környékén lesz a gond. Mintha kizárólag az internethívások le lennének kapcsolva (?). Van itt freestart- DPG, vagy bármilyen internetfelhasználó a 06-26-os körzetből? (Konkrétan Budakalász) Ha igen, kérem, írja meg nekem, h működik-e a net/levelezés/Freestart/Axelero/bármi rendesen.
Köszi előre is!