Hei!
Miazhogy postás?
Egyszer még szolipszizmusról beszélsz, máskor meg attól fosol, hogy “valaki kihasznál”,
Nos igen."Some of them want to abuse you, some of them want to be abused..." :))
Attól még kihasználhatnak...ha hiszel abban hogy valaki kihasznál akkor valszeg úgy is van.kicsit értelmetlen.MM mondta hogy csak azok kerülnek a pokolra akik hisznek benne.Na ez is ilyen.
anyámnak nem lehetett megmagyarázni, hogy mijér ne vegyen a teszkóba’ danont ha eccer az olcsóbb, hehe
Áááá...Hát akkor bojkottáld anyádat, te.Eccerűen ne edd meg amikor kirakja uzsonnára :))
Ezér jó a koleszos élet, az embernek meg se fordul a fejében hogy joghurtot vegyen.Tízdekapárizsitkérekszépen, fél kenyér és hat sör ;)
Há’ mondjuk ezt nem úgy kell érteni, hogy egész nap egyhelybe kell ülni azt’ meditálni, hanem kb. azt, hogy „ne akarjá semmit, legjobb az önfeledt tengés-lengés”:-Đ Szal kábé azt amit te mondc, hehe;-Đ Mennyé el taoistának:-Đ
Nee.Én nem azt mondtam hogy ne akarjá semmit, meg hogy tengés lengés.Én aszontam hogy aki sokat gondolkodik előbb-utóbb beleőrűl, úgyhogy az ilyesmit mellőzni kell :).
Meg is látszik.
Hehejj bezzeg az én nyugodt kis Veszprémem!:)
Asszem minket felcseréltek.Jönnél ide Vásárhelyre, mindennap meg lehet mérközni a románokkal ehe.
Egyfolytába attól rettegsz, hogy „mások” uralkodnak rajtad. Milyen „mások”, hehe?:)
Azok a mások akiket én elképzelem hogy uralkodnak.Wow.
én szeretem megkülönböztetni a „Berlin ostrománál védőként harcolni, tudva a végső vereséget” egy „luxusvillából nem lázadok a liberálkapitalizmus ellen”-től;-)))
Nos én ílyen szepontból nem is hasonlítottam össze a kettőt, inkább az elméleti részt feszegettem.
Szerintem a szemetelés nagyobb bűn, mint az emberölés, hehe
Aha, ezt meg tudom érteni.Elvégre a szemetelő negyven év múlva már halott, amolyan trágya.De a szemét amit ott hagyott az ezer év múlva is ott lesz :)
De azér én jobban szeretem a posztapokaliptikus természet-imidzset, amolyan medmex-szárnyasfejvadász jellegűt, mint az idillikus madárcsicsergőset.
Amúgy szvsz mindent elő lehet majd állítani pár száz év múlva, kezdve a cslántól egészen a mókusig.Tkp. lehet hogy a mostani világot is így állították elő.
Miért, ha állítólag a magánházában volt, akkor az miért baj?:) Csak úgy tudódott ki, hogy elfoglalták a házát, hehe:)
Esetleg más problémás dolgok Dolfi magándolgai ügyében?
No igen, nemcsak a magánházában hanem minden középületben.Van nekem egy olyan rossz tulajdonságom, hogy több oldalról is megvizsgálok egy-egy dolgot.És rájöttem hogy a dolfi vs. páncél nem volt olyan rossz dolog abban a történelmi viszonyban.Egy nagyon erős szimbólumrendszert alkotott ez a harcos-imázs.Nekem azért visszataszító, mert túl egyszerű, lesarkított, romantikus,így má-már súrolja a szemét határát.De azért most már jobban megértem.A fenébe milyen toleráns kezdek lenni.
Tehát a lovasszoborból biztos ki is derült egy-két dolog, nem?:) Pld súlyos egoizmus:))) De neked pont az ilyen emberek tetszenek, nyet?
Pont ezt mondom.
Nagyon vonzódik az ilyen okkult dolgokhoz is, ami nem baj, viszont állítólag a Laveyékhoz tartozik. Erről mit tudsz?
Aham.LaVey föl is avatta, most már MM is amolyan főpap, engem hótt nem érdekel.Annyit tudodk ,hogy a könyvében MM azt nyilatkozta, hogy ő meg a Lavey: "We promote elitism".
Intelligencia alapján, offkoz.Ami szvsz a legésszerűbb.
Ja igen, apropó okkultizmus.A Discovweryn volt a nyáron egy hihetetlenül jó film, a címe valami lyesmi volt hogy A nácik meg az okkultizmus.Igazi ínyencség lett volna számodra.Sorba vették azokat a beavató rituálisokat, kitárgyalták a szent grál legendáját.Király képsorokat mutattak mittoménmelyik kastély mélyéről, ahol ezeket a rituálisokat űzték, Himmlerrel (asszem) az élen.Meg egy fejezet csak a vérről, mint náci szimbólumról szólt.Attól a perctől fogva, ahogy ezt a filmet láttam , a nácik nagyot nőttek a szememben.
amikor a blekkmetál mozgalomban belső viszály támadt és brutálisan kinyírta Euronymoust, a főnököt, akkor má’ nagyon felbolydult a norvég közvélemény és lecsukták. Aztá’ végül halmozati büntetésként kapta a legsúlyosabb büntetést norvégiában.
Ennyire lezser hely lenne norvégia? Magyaro-n minimum háromszáz évet kapott volna....Amúgy láttam képen a fickót, azért nem olyan súlyos tag.Persze azok a legőrűltebbek.Apropó.Egyik blekkes haverom áttért goa trenszre, eladó egy zsák blekk-kazetta (eredeti meg másolt).Ha má régóta keresel valami ritkaságot, írd meg hátha megvan neki.
Pedig télleg nem azér’ menetegetőzök itt, mer’ zsidók:) Mondjuk, bevallom kicsit elvette a kedvem, hehe…hát igen, a jó öreg előítélet;-Đ
Ja ja, az előítélet általában hasznos tanácsadó.De itt nem jön be.A zsidóknak különben is erős művészvénájuk van.Én is aszittem hogy franciák, erre tessék.Ettől függetlenül nagyon jól csinálják.
A zenéket maiket ajánlottál megkeresem a neten, főleg az Ulver bléjk-je érdekel...
na cső: der postmann