Teljesen mindegy, hogy hány p a Snapppppppple, és, hogy juce, jouce, jouice, vagy juice, addig amig ilyen Veszett Kutyák igy fennakadnak a horgon.
Bevette. Na.
Hiszen írhattam volna akár mit ugyan így reagált volna.
Figya, szétszdem:
"Látom, halom, irodalmi ambícióid is vannak - de hát melyik félanalfabétának nincsenek?"
Nincsenek irodalmi ambicióim, csak leírom amit gondolok.
"Mindenesetre szép nagy házad lehet. Remélem, a 6 hálószoba!!!!!! egyikét vendégszobaként is használod olykor."
Persze, csak megnézem kiket engedek be. Kutyák csak a küszöbig.
"Más: úgy veszem észre, nagy tüske a szívedben, hogy valaki megverte az amerikai csapatot.
Mintha azt írtam volna, hogy a Costa Rica kategöriákkal jobban játszott."
"Néhányszor már elpáholták itt-ott azt a te imádott hazádat (és nemegyszer az arrogánssága miatt, gondolj csak az 1812-es háborúra, ha tudod, mi az), el fogják még a jövőben is, ne félj."
Most ez hogy jön ide? Vagy kezjem a Grüz-Magyar és a Román-Magyar után a Tatárjárást, Mohácsot, Rákóczy-t, Dózsát,48-at, 19-et, 45-öt, 56-ot emlegetni. Meg ami közte volt?
"Harmadszor: amit írsz, az egy zagyva hülyeség."
Lehet, hogy Kutyáknak magas.
"Mi nem azért kritizáljuk pl. Busht, mert azt gondoljuk, hogy Orbán okosabb. Nem is gondoljuk, hogy bármi köze lenne egymáshoz a két dolognak; ilyen feltevések és előfeltételek csak a te zavaros fejedben léteznek. Busht többek között egyszerűen azért kritizáljuk, mert kilencvenvalahány az IQ-ja, amint ez köztudott."
Nos éppenségel ez nem köztudott. Hülyeség az állítás.(Ez a fö baja a topiknak, hogy igy informál.)
"Na, bújok vissza a vackomba. Pá."
Bujjá ahová én gondolom.
Majom.