tacika Creative Commons License 2001.09.06 0 0 7
"hogy clio dizel societe, 2 mio. ez letezik? gyanusan olcso."

Ja létezik ilyen, csakhogy ez nettó ár mivel teherautóról van szó. 21-én jön meg a cégemnek egy ilyen. Olyan ez mint a Punto Van, vagy a Corsa Van.

gigant!

A feleségemnek XS sport 206 PUG-ja van a 16V-s, júniusban vettük. Augusztusban elkapott egy gyenge pillanat és elhatároztam, hogy kicserélem a vadonatúj autót egy CLIO 1,6 Dynamic-ra. Addig szervezkedtek nekem a Renault szalonban, míg kipróbálhattam egy ilyen CLIO-t amely történetesen azé a srácé volt (asszem Kovács Krisztián) aki két évvel ezelőtt a Ferjáncz féle Megane Coupéval rallizott. Mikor visszaértem a próbakörről ő meg a helyi Renault szalon vezetője (aki jó ismerősöm) cserébe elkérte a PUG-ot, hogy ők is hagy próbálják ki. A kölcsönös próbautak végén az alábbiakban állapodtunk meg:

- A PUG-nak alig hallhatóan hangosabb a motorja, és a futóműve.
- A Clio futóműve komfrtosabb a PUG-é sportosabb tehát a PUG jóval stabilabb.
- A PUG alacsony fordulaton míg a CLIO inkább magasabb fordulaton jobb a másiknál.
- A PUG fékjei összehasonlíthatatlanul jobbak. (Mint kiderült, a Clioba még a 110 lovas 1,6-hoz sem jár hátsó tárcsafék.)
- Izlések és pofonok..., de még a Renault szalon vezetője szerint is szebb a 206-os.

Az ár érték arány szvsz közel azonos, viszont a PUG jóval kisebb értékvesztése, és a sokkal jobb újraeladhatósága miatt mégsem cserélünk autót anyának.

üdv:tacika