Hei PostásCocza!
Igen, a fasizmus tényleg kiváló rendzser, ha te vagy az uralkodó réteg.Namármost én biztos nem kerülnék be egy ilyen rétegbe. És ezért elítélem a fasizmust, mert kihasználna.
Persze, minden rendszer úgy a legkiválóbb ha te vagy a főnök, ehe:) Jól van, tehát a fasizmust is csak annyira ítéled el, mint minden mást, helyes!;-)) Másrészt tökre nem értem a fölfogásodat. Egyszer még szolipszizmusról beszélsz, máskor meg attól fosol, hogy “valaki kihasznál”, hehe:-Đ A kettő valahogy nem fér össze.
Szvsz kurvára nem égtél be, ha egyszer nem tucc franciát akkor honnan tuggyál ilyen szavakat ? Tök normális dolog.Amúgy Danone pfúj, nem? Tönkreteszik a magyar értékeket, há há.
Bazzeg, ha rajtam múlna, nem is ettem volna több danont, de anyámnak nem lehetett megmagyarázni, hogy mijér ne vegyen a teszkóba’ danont ha eccer az olcsóbb, hehe:):-Đ Az volt az égésem, hogy azt gondoltam, hogy a „petit” kb. annyit jelent, mint „apetit”,(étvágydanón) hehe :-Đ Na innen jött a holló étvágya is, de abban má’ én se’ vagyok biztos, hogy egyáltalán van-e ilyen közmondás:-ĐĐ
baze, próbálunk eredetiek lenni, erre meg kiderül hogy már a sárgák is tudtákezt...hát ez szomorú :))
Amúgy cselekedni kell.Mindenképpen.Ész nélkül, de kell :))
Há’ mondjuk ezt nem úgy kell érteni, hogy egész nap egyhelybe kell ülni azt’ meditálni, hanem kb. azt, hogy „ne akarjá semmit, legjobb az önfeledt tengés-lengés”:-Đ Szal kábé azt amit te mondc, hehe;-Đ Mennyé el taoistának:-Đ
Jaja, a nagyvárosokkal már csak így van, az én kis Marosvásárhelyem is mennyire kúúl :))
Amúgy Bukarest, háá nem tudom...:) de azért még nem voltam olyan sokáig más nagyvárosban, hogy egyértelműen kijelentsem: minden metropolisz szar.
Én viszont ki merem jelenteni:) Mitől lenne jobb a többi? Hehejj bezzeg az én nyugodt kis Veszprémem!:)
Erre nem tudok mit mondani.Hacsak azt nem, hogy veled az a baj, hogy saját magaddal nem foglalkozol, látszólag persze.Vagyis nem nagyon mutatod.
Mi van?:) Igen, és te ugye foglalkozol magaddal, he?:) Egyfolytába attól rettegsz, hogy „mások” uralkodnak rajtad. Milyen „mások”, hehe?:)
hohó! Akkor miért mondtad, hogy baj, ha MM nem lázad! hisz épp ő is azért nem lázad mert annak semmi értelme nincs, változtatást nem fog elérni.
Másrészt: az emberiség valóban megérdemli? (szerintem persze hogy igen).
Én aszittem hogy te azért valamennyire "szereted" az emberiséget, mint olyant; most nem az emberbaráti szeretetre gondolok, hanem a "faj" szeretetére.Erre meg aszondod hogy megérdemli a pusztulást.Há bazmeg, én mindig is az emberiség ellen voltam, és mindig lebasztál emiatt...szóval nem értem ezt a hirtelen változást.
Hehe, mongyuk azér’ mert én szeretem megkülönböztetni a „Berlin ostrománál védőként harcolni, tudva a végső vereséget” egy „luxusvillából nem lázadok a liberálkapitalizmus ellen”-től;-))) De mittomén, lehet hogy igazságtalan vagyok Mansonnal, hehe:) Mellesleg rohattul nem foglalkoznék az egésszel, tőlem már annyi lemezt adhat el, amennyit akar, de te mindig újra fölhozod…:)
Az „emberiség” pedig valóban megérdemli, de azért talán mégsem úgy fogom föl a dolgot, mint te hehe:)
T’od pld én a természetet is szeretem - vannak ilyen szentimentális dolgaim. Tegnap is egy nagy halom szemetet találtam a kedvenc kis tavam partján , ilyenkor mindig elképzelem, hogy megölöm a tetteseket:) Ha egyszer elborulok, meg is fogom tenni. Szerintem a szemetelés nagyobb bűn, mint az emberölés, hehe:) Ja, persze és a faj!:-Đ
A problémám ott van, hogy: ha hitler nem harcolt a másodikban, akkor ne harcosnak ábrázoltassa magát hanem mittomén gondokodónak, stratégának.Nem pedig lovon, bajusszal, kivont karddal.
Csörcsilt meg ki nem szarja le.Őt még nem láttam páncélos szoborként.
Miért, ha állítólag a magánházában volt, akkor az miért baj?:) Csak úgy tudódott ki, hogy elfoglalták a házát, hehe:)
Esetleg más problémás dolgok Dolfi magándolgai ügyében?
Nos ez abból ered, hogy Mansonnak csak a művészete, a produktuma érdekel, míg hitlerben inkább az emberi tényező.Vagyis hogy miért ezt csinálta, miért azt.
Ja, saron sztónt is az érdekli, hehe:)
Tehát a lovasszoborból biztos ki is derült egy-két dolog, nem?:) Pld súlyos egoizmus:))) De neked pont az ilyen emberek tetszenek, nyet?
MM esetében nem, mivel én nem belőle indulok ki, hanem magamat azonosítom a sztorijaival, ill. a sztorijait, amiket a trilógia folyamán elmesél, önálló darabokként kezelem, amelyek függetlenek az alkotótól.
Aha, értem:)
MM azt csinálta, hogy készített egy tarokk-kártya borítószettet
Igen, most már emlékszem, tényleg. Nagyon vonzódik az ilyen okkult dolgokhoz is, ami nem baj, viszont állítólag a Laveyékhoz tartozik. Erről mit tudsz? Eccer olvastam egy netlapot vmi ilyesmi volt a címe, hogy „frequent questions about satanism” vagy mi a szar. Abban vót egy olyan is, hogy „is MM a member of CoS(Church of Satan)?" Aztán az vót a válasz hogy jesz, menzon a mittoménmilyen páholy vezetője, hehe:) Szal ez igaz?
nemtom a burzum szóról mindig egy olyan "latin borz" jut eszembe :)
Akurva, 21 év :) micsinált, nemi erőszak?
Hát elég sok bűne volt. Mondjuk azt elég sokáig elnézték nekik hogy templomokat gyújtogatnak, de amikor a blekkmetál mozgalomban belső viszály támadt és brutálisan kinyírta Euronymoust, a főnököt, akkor má’ nagyon felbolydult a norvég közvélemény és lecsukták. Aztá’ végül halmozati büntetésként kapta a legsúlyosabb büntetést norvégiában.
Hmm.Itt van uram, remélem nem kúrtam el a linkelést.Ezek nagyon rendesek, fuck kapitalism tudod, ingyé' lehet tőteni a muzsikát.És ezek ZSIDÓK basszameg :))
Köszi, bár úgy tűnik letölteni nem tudom… Egyre rohadtabb lesz itt nálunk a rendszer, most má’ minden gépet úgy állítanak be, hogy ne lehessen letölteni semmit, max szövegeket. Szarházi egyetem. Az oldalon is, ahova a link vezet, nem jönnek ki a képek. Kéne valami képnéző, de azt meg nem lehet telepíteni erre a kurva gépre. Pedig télleg nem azér’ menetegetőzök itt, mer’ zsidók:) Mondjuk, bevallom kicsit elvette a kedvem, hehe…hát igen, a jó öreg előítélet;-Đ
Ja, de ha már kábszeres zenékről beszélünk, akkor megsúgom, hogy amíg nem ismered az Ulver: Themes from William Blake’s Marriage of heaven and hell-jét, vagy az Arcturus: Disguised masters-ét, addig súlyos hiányosságaid vannak. Na ez nem goa trance(azt én nem is tom micsoda), de szerintem neked nagyon bejönnének.
Krisna egyébként velem van, nemrég olvastam a Bhagavad gítát, hehe:)
Üdv: Rabe