Üdv mindenkinek!
Sajnos nem bírtam végigolvasni, mert itt elakadtam!
ioio:
"Szerintem igen, arrol nem is beszelve, hogy a neten valo sok osszevissza toltogetessel valamennyire romlik azok minosege. "
Mivan? Informatikus vagyok, és ez a mondat szúrja a szemem!!! Nézzük csak: MP3 egy fájlformátum! Mint ilyen DIGITŔLIS! Bájtok halmaza! Ezeket ha másolod, TÖKČLETES másolatot kapsz. Ne menjünk bele a részletekbe, de ez így van! Másolhatod 1000x akkor is az marad ami volt!
Gondolj bele, hogy ha megváltozhatna, mi lenne mondjuk egy Word dokumentummal sok másolás után?
Nekem sokkal több MP3-as CD-m van mint audio, ez mondjuk köszönhetö annak is, hogy MP3-as lejátszó van az autómban. Ami igazán tetszik, és föleg a magyar elöadókat magveszem. De mint house/trance/hip-hop stb. kedvelö, ezen kívül még sok minden mást is hallgató (pl. kispál) nem tudok és nem is akarok mindent megvenni amit szivesen hallgatok.
Live DJ-Mix-eket úgyse kapnék meg boltban!
Mindenesetre az a véleményem, hogy az MP3 és az internet teljesen át fogja alakítani a lemezipart!
És ez jó lesz. Meglátjátok a jövö az MP3-é!
Azonkívül lehet, hogy én nem vagyok whitefülü, de nekem egy jól kódolt 128kbps MP3 és a CD közt nincs különbség. A jobb hallásúak a 192 -re esküsznek hát legyen. Még így is a CD-s adatmennyiség töredékénél vagyunk!
Szóval hajrá MP3, hajrá Napster!
xDiVeR