Na akkor:
Barbárság két részletben leadni a pilotot, mit ne mondjak. De mind1 mostmár.
Szenvedélyes ellenszenvvel viseltetek úgy általában a szinkron iránt, így egész meglep?dtem, hogy különösebb sírógörcs (kivétel: Dáx, Gul) nélkül végig bírtam nézni azt a 43 percnyi ds9-t.
Ugyanakkor mikor el?ször (másodszor, harmadszor, stb, aztán felhagytam a nézésével) láttam a Voyager magyarul, hosszasan vertem a fejem a falba, ahányszor kimondtak egy nevet (volyádzser).
mpg-t valóban nem egyszer? találni, bár pár rész azért készült vcd-ben. S?t a Voyagerb?l viszonylag sok. Az utolsó két szezon pl tutira...
Mindenesetre nem igazán terjedtek el széles körben, (Embernek nincs annyi tárhelye, hogy merevlemezen tartsa ?ket, és megossza másokkal, ekkora méretben. Nekem elhihetitek 180 giga van tele ilyesmivel folyamatosan ;)) leginkább 160-210 MB-os, illetve egy rakás 70-90 MBos divx az ami fellelhet?.
artax, Tyb, jobban jártok, ha nem próbáljátok Voyageres szemmel nézni a DS9-t, mert egyetlen része nem fog tetszeni, a "csatásakat" leszámítva. A Star Trek univerzumot kivéve semmi közös nincs bennük....Ennyi er?vel az Andromeda közelebb áll a Voyagerhez, inkább azt javaslom ;) (Bár a szezon végére végre kezdték megtalálni a saját hangjukat, pl az utolsó rész kifejezetten jó volt....és meg egy hónap a folytatás. argh)
Sad: Mivel a trillek már a TNG-ben is felbukkantak, már eléggé mások voltak, határozottan ?k voltak el?bb.
Odo-t és a T1000-est összehasonlítani már magában is abszurd. :) Amúgy asszem a Terminator 2 volt el?bb.