vikoca Creative Commons License 1999.02.26 0 0 433
Szia Satya!

Dejo, vegre tiszta vizet ontottel a poharba. Marmint hogy neked az faj, hogy hibasnak tartod az alapallast.

Mi is arra akatunk ramutogatni, hogy az egesz kerdeskor (abortusz) csak ennel a hibas hozzaallasnal tema. Sot, meg abbol is csak a nagyon hibasnal - aki megcsak nem is vedekezik megfeleloen. (Most tudom, hogy nincs biztos modszer, de azert ha a gumi vagy tabletta ellenere kovetkezik be a terhesseg, az altalaban veszelyteti a magzatot, szoval az nem ez a fajta abortusz-vita korebe tartozik).

Azt tartanam igazan jonak, ha valahogy ra lehetne venni az embereket, hogy ne essenek mar teherbe, ha nem akarnak. Valoszinu, hogy akkor is nem is valtana ki ennyire nagy szenvedelyeket a tema.

Satya, kerdes. Ha mar igy tisztaztuk, hogy nagyon rossz dolog az abortusz, normalis esetben az ember nem is kerul abba a helyzetbe, hogy ezen gondolkodnia kelljen, stb. Mindddezek mellet, vajon egyetertesz-e velunk abban, hogy a no joga megszakittatni a terhesseget? Mondom, attol tok fuggetlenul, hogy szerinted/meg enszerintem is nagyon helytelenul jar el. Joga, vagy nem joga?
Szerintem valojaban ez a kerdes, es nem az, hogy mit tartunk helyesnek, mi az erkolcsos stb.

Kivancsian varom a valaszt!