Engage, fighter!
"Miért ne lenne jó teli hassal röfögni? Egy okot mondj...(jó, most megin jön a lebaszás :)) "
Ehehe:) Affene...nem tudok:) Hihi, dehát akkor a fasizmusban mi a rossz?;-ĐĐ Mondj egy okot, hehe:-Đ
Igen, a fasizmus tényleg kiváló rendzser, ha te vagy az uralkodó réteg.Namármost én biztos nem kerülnék be egy ilyen rétegbe.És ezért elítélem a fasizmust, mert kihasználna.Amúgy minden politikai szisztéma nagyon korrekt a vezérek számára, élnek, mint hal a vízben.
Én a fasizmust nem azért ítélem el (habár lassan-lassan nem is ítélem), mert "a szegény zsidók" meg effélék.Tudod jól, engem az ilyen nem érdekel, én mással nem törődök.
Bazzeg, most iszonyatosan beégtem... De legalább mostmá' tudom mi az a Petitdanone!:)
Szvsz kurvára nem égtél be, ha egyszer nem tucc franciát akkor honnan tuggyál ilyen szavakat ? Tök normális dolog.Amúgy Danone pfúj, nem? Tönkreteszik a magyar értékeket, há há.
az utolsó mondat kivételével egészen emlékeztet bizonyos ókori kínai bölcsekre, de őszerintük cselekedni se' nagyon kell:)
baze, próbálunk eredetiek lenni, erre meg kiderül hogy már a sárgák is tudtákezt...hát ez szomorú :))
Amúgy cselekedni kell.Mindenképpen.Ész nélkül, de kell :))
Nekem is idegen, mint ahogy minden nagyváros. Egy kalap szar az egész, mindig hányingerem lesz, amikor Pesten járok. Vagy neked csak szelektíven Bp. a szar?:)) Bukarest, vagy Prága jobb?;-)
Jaja, a nagyvárosokkal már csak így van, az én kis Marosvásárhelyem is mennyire kúúl :))
Amúgy Bukarest, háá nem tudom...:) de azért még nem voltam olyan sokáig más nagyvárosban, hogy egyértelműen kijelentsem: minden metropolisz szar.
Az lehet, hogy foglalkozok a tömeggel, de azt nem csak balról lehet, mert pld a király is foglalkozik a népével, sz'al szerintem nem jó a kifogás...:)
Előny ott.
Erre nem tudok mit mondani.Hacsak azt nem, hogy veled az a baj, hogy saját magaddal nem foglalkozol, látszólag persze.Vagyis nem nagyon mutatod.
Nem lázadok a biztos vereség ellen, de ettől még harcolok, mint az SS-ek:) A sót pedig élvezem, hiszen az embereiség pontosan azt kapja, amit megérdemel, hehe:))
hohó! Akkor miért mondtad, hogy baj, ha MM nem lázad! hisz épp ő is azért nem lázad mert annak semmi értelme nincs, változtatást nem fog elérni.
Másrészt: az emberiség valóban megérdemli? (szerintem persze hogy igen).
Én aszittem hogy te azért valamennyire "szereted" az emberiséget, mint olyant; most nem az emberbaráti szeretetre gondolok, hanem a "faj" szeretetére.Erre meg aszondod hogy megérdemli a pusztulást.Há bazmeg, én mindig is az emberiség ellen voltam, és mindig lebasztál emiatt...szóval nem értem ezt a hirtelen változást.
De a tágulását számunkra nem lehet úgy értelmezni, hogy "valahova", vagy "valamiben" tágul, hiszen számunkra a "világ" maga a labda felülete.
Aha, ismerem ezt a verziót (diszkóveri csenöl).
Tehát a világ, úgymond, létrehozza önmagát.Nem rossz.De ezt nem lehet ténylegesen bebizonyítani.
De egyébként tök nem értem a problémádat, a Vezérnek hol dolga a frontszolgálat?:)) Ilyen alapon Csörcsillt is felelősségre vonhatnád:))
A problémám ott van, hogy: ha hitler nem harcolt a másodikban, akkor ne harcosnak ábrázoltassa magát hanem mittomén gondokodónak, stratégának.Nem pedig lovon, bajusszal, kivont karddal.
Csörcsilt meg ki nem szarja le.Őt még nem láttam páncélos szoborként.
Manson magánélete nem érdekel, Hitlerén viszont szívesen "fölháborodsz";-ĐĐ Sz'al nem értem ezt a megkülönböztetést:))
Nos ez abból ered, hogy Mansonnak csak a művészete, a produktuma érdekel, míg hitlerben inkább az emberi tényező.Vagyis hogy miért ezt csinálta, miért azt.És ehhez a hétköznapi embert is meg kell ismerni.MM esetében nem, mivel én nem belőle indulok ki, hanem magamat azonosítom a sztorijaival, ill. a sztorijait, amiket a trilógia folyamán elmesél, önálló darabokként kezelem, amelyek függetlenek az alkotótól..Ezt a barokkos körmondatot!
az új lemez képei között van egy olyan, amikor valami hegyes tetejű német siskban ül, "Emperor" fölirattal, géppisztollyal a kézben, ha jól emlékszem:))
Ja és tolószékben ráadásul :)
Nos, MM azt csinálta, hogy készített egy tarokk-kártya borítószettet(ő nagyon benne van ezekben a misztikus tarokk-numerológia-kabbala dolgokban; asszem a hitlerék is kedvelték az ilyesmit).
Namost alaphelyzetben is van egy olyan tarokk kártya, aminek "emperor" a neve, ez olyan mint a pikk dáma vagy a tök alsó, érted.
Sok ilyen kép van a cd-borítón: Fool,Magician,Hierophant,Death, Devil stb...És mindeniknek külön képet csinált, amin ő van, különböző öltözékekben, díszletek között.Ezek fantasztikusan jó képek.Ha rákeresel a neten pl. a tarokkra, rengeteg olyan összefüggésre rájössz amik szerepelnek MM zenéjében, főleg a cd-borítókon.
Hát az a félnéger >> féfekete az tkp szürke:) De szürke ruhát nyugodtan vehecc, az mostanába' elég divatos szín, ugye?
A félnéger csak elméletben szürke.Nomeg a morgán.
A szürke valóban divatos, ha belegondolok elég sok szürke ruhám van. én olyan divatember vagyok ugye." ezen a nyáron a pasztellszínek dominálnak" :)))) néha a nők lapját is olvasom.
Te, mondmámeg mér röhejes, hadd röhögjek én is:)
Amúgy csak egy ember, és jelenleg 21 éves börtönbüntetését tölti:)
nemtom a burzum szóról mindig egy olyan "latin borz" jut eszembe :)
Akurva, 21 év :) micsinált, nemi erőszak?
Attól a fertőzött gombás trenszcsapattól nincs valami zene az interneten?
Hmm.Itt van uram, remélem nem kúrtam el a linkelést.Ezek nagyon rendesek, fuck kapitalism tudod, ingyé' lehet tőteni a muzsikát.És ezek ZSIDÓK basszameg :)).Node sebaj.http://fp.image.dk/fperubens/soundz.htm>Még egy.
Sajnos az idézett számot (release me) igy spontán nem kaptam meg.Asszem fogok csinálni egy weboldalt, oda majd felrakom.Na jó hallgatást,a krishna legyen veled.
Üdv: hardwired