kwest
2001.09.03
|
|
0 0
258
|
Az a nagy baj, hogy ez már rég a férfiválogatott szintje, egy olyan csapattal, ami sokkal többre képes. Nem hiszem, hogy a kapitány önkritikát gyakorolna ezek után, esetleg a "megmentő Mészáros visszatér" forgatókönyv még bejöhet, ami ugyanilyen szar lenne. Zalán erőltetését én sem értem; az igaz, hogy lelekes, meg hajt, meg az "én kis fiacskám", de a sorozatos gyatra játék után már észbe kéne kapni, ahogy Czigler esetében is, aki kimondottan égeti ezt a csapatot, még az egyetlen pozitívumot (lelkesedés) is elb.ssza. Mészáros helyett tényleg ott lehetne Simon, viszont az alapfelállás rossz, nem kéne egyszerre három irányítóval játszani (Németh a hármas poszton - abszurdum), igaz a kkor Simonnak nem lenne helye a csapatban. Bár az is igaz, hogy nincs bedobónk. A centerekről meg annyit, hogy nemsokára úgyis lesz Gulyás, mellette meg tessék a Bádert erőltetni egy kicsit, nem rossz. Aztán elég az ötös posztra két ember, úgyhogy nem kell Czigler meg Gémes. Arra kíváncsi lennék, hogy Filipovics mit nyújtana a válogatottban, de érzésem szerint nem ő a megoldás. (Legyen már akkor Grebenár, mert ő semmivel sem rosszabb, mint a többi magyar center, ráadásul gyorsabb is, és van jövője)
gokwest |
Előzmény: kaposvari (257)
|
|