kdezsoe Creative Commons License 2001.09.02 0 0 3570
Mumu!

Figyelmedbe ajanlom a Modus Moderandi-t!
Itt van a lap aljan ugyan, de idezem az ide vonatkozo reszt:
"A moderátoroknak a kulturált társalgást szándékosan és/vagy ismétlodoen akadályozó felhasználók jogosítványait korlátozniuk kell. A tiltás lehet részleges vagy teljes köru, ideiglenes vagy végleges. Kirívóan durva esetben járhat az adott nick összes, addigi hozzászólásának törlésével is."

Mivel Te vagy ennek a topicnak a gazdaja, neked kell a dolgot inditvanyozni.
Jo lenne ha megtenned, mert kezd a topic korul veszesen gyulni a mocsok.
Velemenyem szerint a mi ignoralasunk nem vezethet eredmenyre, mert ezt mar nehanyszor megfogadtuk, a durva hangnem viszont azt eredmenyezi, hogy azok mennek el akik meghatarozoi voltak ennek a topicnak.

Lehet, hogy en vagy mas nem jol ertelmezi ennek a topicnak a cimet: MI NEKED AMERIKA
En ugy ertelmezem, hogy NEKEM mit jelent Amerika. Ebbe beletartozik, hogy szerethetem, de akar lehet, hogy van amit nem nagyon szeretek Amerikaban.
Lehet, hogy azert nem szeretem, mert nem jol ertelmezem. Ebben segithetnek az ott elo magyarok.
Szolj, ha Te nem igy gondoltad, amikor nyitottad ezt a topicot!
Felhaboritonak tartom, ami eluralkodott ezen a topicon. Egyesek (vagy csak egy) azt gondoljak, hogy a nevtelensegbe burkolozva, alpari hangnemben buntetlenul sertegethetik a topic latogatoit. Volt itt mar: avosozas, komcsizas, hulyezes, anyazas, barmozas, allatozas, patkanyozas, hogy ne is folytassam tovabb...
Ez mind-mind moderatorert kialt!

A velemenynek a NET-en szabadsaga van!!! Akar Amerikaban, akar Magyarorszagon, akar az egesz vilagon. Ha valaki nem kepes kulturaltan elmondani a velemenyet, ezzel megtisztelve, (esetleg meggyozve) a masik EMBERT, annak itt szerintem nincs helye.

Szerettem ezt a topicot, bar sokat nem szoltam hozza. Szerettem azert, mert itt kozvetlenul azok velemenyet (ellenvelemenyet) hallhattam akik ott elnek hetkoznapi emberkent abban az orszagban, amit mi tobbnyire a hirekbol, az ujsagirok sokszor nem partatlan tollabol ismerunk.
Nem ertem, miert provokacio az, ha Te feldobsz egy kerdest valami problemara, ami itt nalunk egyaltalan nem egyertelmu. Azert nem, mert itt maskepp elunk, maskepp gondolkodunk! Ebben a jozan esz szerint nem latok semmi kivetnivalot. Ezert nem kellene a masikat osszeeskuvonek, meg meg mittudomen minek titulalni.

Szerintem lepned kell, mert igy elpusztul ez a topic, amit nagyon sajnalnek.

kdezsoe

Előzmény: Mumu (3565)