Hurra! Schwein!:)
Miért ne lenne jó teli hassal röfögni? Egy okot mondj...(jó, most megin jön a lebaszás :))
Ehehe:) Affene...nem tudok:) Hihi, dehát akkor a fasizmusban mi a rossz?;-ĐĐ Mondj egy okot, hehe:-Đ
Hehe, point rouge pour le petit rabe.
Bazzeg, most iszonyatosan beégtem... De legalább mostmá' tudom mi az a Petitdanone!:)
amúgy az agyleépülés szerfölött hasznos dolog.Egyik haverommal megállapodtunk abban, hogy a legjobb dolog ha az ember tök zokni agyilag, és rendszeresen butítjuk is magunkat.Az a jelszavunk, hogy minél kevesebbet gondókozni, minél többet cselekedni!
nem is t'om, az utolsó mondat kivételével egészen emlékeztet bizonyos ókori kínai bölcsekre, de őszerintük cselekedni se' nagyon kell:)
Valahogy idegen nekem ez a város (pest).
Amúgy amikor ezt valahol kifejtettem magyarországiak előtt egy fórumon, egyből rámtámadtak
Nekem is idegen, mint ahogy minden nagyváros. Egy kalap szar az egész, mindig hányingerem lesz, amikor Pesten járok. Vagy neked csak szelektíven Bp. a szar?:)) Bukarest, vagy Prága jobb?;-)
Nemtom, de most valami katasztrófális a vasgárda szellemi állapota :) volt egy pár honlapjuk, amiket megnéztem és hát....amolyan punk-gyülekezet, "minden román politikus a magyarok kezében van, öljük meg mind, vissza Moldovát,Magyarországot meg mindent".
Hát itt magyarón egy kicsit más a helyzet ultrajobb tekintetben. László Bandiék, meg Horváth Robiék pld "Haynau Baráti Kört" is alapítottak...Szerintük ugyanis '48 felségárulás volt...:)
Mert hol értem én balra? (Különben meg azt se tudom, hogy hol vagyok...)
Átérződik még a komcsi beállítottság, túl sokat foglalkozol a néppel meg a tömeggel meg ilyenek
Az lehet, hogy foglalkozok a tömeggel, de azt nem csak balról lehet, mert pld a király is foglalkozik a népével, sz'al szerintem nem jó a kifogás...:)
Vagyis visszatér eredeti állapotába, nem?
Akkor meg minek lázadni bazz.Dölj hátra, és enjoy the show.
Nem, mert ez nem eredeti állapot lesz. De különben nem is lázadok ellene:) Nem lázadok a biztos vereség ellen, de ettől még harcolok, mint az SS-ek:) A sót pedig élvezem, hiszen az embereiség pontosan azt kapja, amit megérdemel, hehe:))
1.én nem "arra" az űrre gondótam
2.hotyhoty nem véktelen ? jó, tudom hogy folyamatosan terjed.De hová? Saját magába? Vagy a semmibe?
Ja, önmagában tágul. Na jó, még neked is megpróbálom elmagyarázni: képzeld el, hogy mi kétdimenziós pöttyök vagyunk egy labdán, amit fölfújnak. Bármerre indulunk el ugyanoda érünk vissza, világunknak nincs határa, de mégsem végtelen, viszont tágul. De a tágulását számunkra nem lehet úgy értelmezni, hogy "valahova", vagy "valamiben" tágul, hiszen számunkra a "világ" maga a labda felülete. Perce további kérdéseket ne tegyél föl,(pld hogy mitől fújódik föl:)) mer' mindezt nem én találtam ki, de állítólag egyenletekből jött ki(?) Tehát a mi világunk egy négydimenzijós gömb felületének felel meg, ferstész?
Ez nem lenne gond, ha valóban 200 kilós lett volna, és valóban ott lett volna az első sorban a saját háborújában
Ja az elsőben first class vaskeresztet is kapott, ha jól emlékcem. Többször súlyosan megsérült, tehát amikor ő volt soron, akkor megtette a kötelességét. De egyébként tök nem értem a problémádat, a Vezérnek hol dolga a frontszolgálat?:)) Ilyen alapon Csörcsillt is felelősségre vonhatnád:))
Megaztán ott vannak azok a képek, amelyekből valszeg később a komcsi fejedelemség inspirálódhatott, tudod, ezek a " heroikus vezető + mosolygó, virágokkal köszöntő szűzlányok ezrei" stb.Nevetséges.
hehe:) Hát ez télleg, de az elégedetten röfögő népnek ez kell:)) Szerinted a "Ma" miben különbözik ettől? Mondj példákat, jó?:))
Akkor mégis inkább foglalkozzunk egy kicsit mi is Mansonnal "mint magánemberrel":))
Ezt a részt nem szeretem, engem Manson, mint ember, ne izgat fel különösebben, mondtam már.Nem érdekel, hogy mit eszik, milyen zenét szeret (általában olyanokat amit én nem :), stb.
Tökre nem értelek:)) Manson magánélete nem érdekel, Hitlerén viszont szívesen "fölháborodsz";-ĐĐ Sz'al nem értem ezt a megkülönböztetést:))
Az SS sapka alaptartozék volt, a zászlókon pedig az Antichrist album logója volt, ami nem más mint egy vörös villám.Ez ugye egy náci szimbólum is, asszem az angol fasisztáknak volt pont ilyen zászlójuk.
Jól van;-)) Én mondjuk csak arra emlékcem, hogy az új lemez képei között van egy olyan, amikor valami hegyes tetejű német siskban ül, "Emperor" fölirattal, géppisztollyal a kézben, ha jól emlékszem:)) Ez mit is jelent??:)
Aszontad barna mongoloidok lesznek :( Mosmá határozd el, hogy tuggyam milyen ruhákat vegyek
Hát az a félnéger >> féfekete az tkp szürke:) De szürke ruhát nyugodtan vehecc, az mostanába' elég divatos szín, ugye?
ápropó burzum: a neve idegesítően röhejes, de asszem szerzek.Amúgy borítókat láttam, van egy kis baj velük is
Te, mondmámeg mér röhejes, hadd röhögjek én is:)
Amúgy csak egy ember, és jelenleg 21 éves börtönbüntetését tölti:)
Na agyő neked is:)
Rabe
Ps: Attól a fertőzött gombás trenszcsapattól nincs valami zene az interneten?