Szia Mindenkinek!
Igazából csak azért jelentkezem, mert van egy kis infóm számotokra. Röviden a lényeg annyi, hogy meguntam, hogy csak össze vissza találgat, meg anyáz mindenki, de semmi érdemleges információt nem tudtok mondani a Voyagerrel kapcsolatban. Szóval úgy döntöttem megkérdezem magát az érdekeltet, a Viasat3 -at.
Nemtég ezt írtam nekik:
"Szia Viasat3!
Igazából mindössze egyetlen kérdésem lenne felétek. A kedvenc sorozatom a Star Trek Voyager. Nagyon örülök neki, hogy elindult az ismétlés, és hogy megígértétek a sorozat teljes vetítését.
Mivel érdekel mások véleméye is, folyamatosan olvasom a Voyagerhez kapcsolódó forumokat is. Ezek alapján én úgy tudom, hogy szept. 3 -án indul a Deep Space Nine című sorozat, a Voyager kezdési időpontjában.
A kérdésem, hogy ebből mi igaz, illetve ha igaz, akkor mikor lesz a Voyager hátralévő részének ismétlése, illetve a befejező évad vetítése?
Remélem mihamarabb válaszot kaphatok a kérdésre, és végre eloszlik a köd a sorozat folytatása körül.
Köszönöm:
Engineer
Ui.: Esetleg a Viasat3 Star Trek Voyager forumában is válaszolhatnátok, mert ott jelenleg iszonyatos nagy találgatás folyik, mert mindeni olyan, de olyan okos..."
És pár nap múlva megjött a válasz:
"Hello Engineer!
A Voyager című sorozatot valóban szeptember 3-tól felváltja a Deep Space Nine. A Voyagert is fogjuk folytatni, de egy másik időpontban, mert az új, szeptemberi struktúránkba már nem fért bele. Amint megszületik a döntés az új időpontról, tudatni fogjuk fórumainkon is.
Üdvözlettel:
VIASAT3"
Szóval szerintem nem kellene mindjárt nagyon okosnak lenni, és olyan következtetéseket levonni, aminek semmi alapja nincs. Ezzel csak a feszültséget keltitek, és elveszti a hitelességét az egész fórum.
Engineer.