tzuiop Creative Commons License 2001.08.31 0 0 559
BBEA!

Nem 'Mivan' hanem tessék!

Arról nem tehetek, hogy későn kezdtetek.Gondoltam a koncert utánt beszéltük meg akkor nem stresszelem szegényt, amúgy is láttam, hogy más lovagok is voltak és nem akartam idegenként alkalmatlankodni,főleg, hogy rám se néztél!
A szünetben egy kanyar mögül előlibbenve,kb.0.38 század másodpercem volt arra, hogy mondjak-e valamit,elvégre még mindig nem volt vége a koncertnek!
Ő először az este folyamán rámmosolygott és bemutatkozott a lent említett szavakkal,mire én is ismertettem vele nickemet,hogy biztos legyen a dolgában!
Bár jó poén lett volna eljátszani, hogy nem önmagam vagyok!Milyen zavarban lett volna BB! ;)))
Sajnos nagy dumás vagyok és kérdeztél is,ezért elment a szünet. Sajnálom, hogy miattam nem tudtál lovaggal beszélni!
:((
Elköszönt koncert után,én meg ott maradtam dobva!
(Azért az szép, hogy ha hazudsz valamit, hogy lerázz, akkor emléxel is rá mi volt az!)

Amúgy közel voltam az elbűvölt állapothoz,amit az is jelez, hogy eszembe jutottál egy párszor azóta is!
Kis mosoly ül olyankor az arcomon!
;))

Azért nagy nyilvánosság előtt nem szívesen tenném magam nevetség tárgyává,szóval inkább hagyjuk a témát!
Felfogtam mindent!

Előzmény: BBEA (558)