Jó Reggelt!
;))
Szívem,ezek szerint rajtam múlik csak?
;))
Részletes beszámoló:
Akik figyelik folytatásos regényünket,azok tudhatnák,hogy a manager státusom is szóba került már az"Élőzenészek!Segítsünk egymáson!" topicban!
Tehát odaértem a meeting pointra 5 minutes Zulu time!
De nagy csend vala,aztán így folytatódott,amikor egy kis élő zene hallatára befáradtam az 1500 ft-os jegyemmel az ingyenes koncertre,de még csak a beállást sikerült elkapnom,szóval feszengtem egy kicsit, hogy már koncert előtt leboxoljuk a menetet,de a művésznő többször is elviharzott mellettem, mintegy tudomásomra hozva,nem ilyenre várt!
Aztán zene lett,buli nem annyira,de nem az isteni BB-n múlott!!!
Sajna az énekesnőjük akármilyen jól énekel,csinos,helyes,de színpadon kb.akkor dance-t vágott le, mint egy öreg tölgy.
Viszont a közönség tudomására hozta,nem túl bölcsen, hogy zavarja, hogy nem őrülnek meg értük.
A közönség meg szívesen bulizott volna, mert tetszett nekik a zene, de nem engedte el magát az énekesnő.
Mind1!Inkább a násznépet jobban foglalkoztató részre térnék ki!
Tehát a koncert szünetében kihúztam magam, hogy észrevegyen BB,ő hihetetlenül dörzsölten és rafináltan megmosta a kezét, hogy annak vizességére hivatkozva még kezet se kelljen velem fognia,bemutatkozáskor!:((
Kicsit bájcsevegtünk a fent említett szakmai megjegyzéseimről,amikre nagyokat helyeselt,udvariasan, hogy hamarabb szabaduljon tőlem,de a szünet végéig ki kellett eggyeznie az én társaságommal!
Újra zene!
A végén cuccoltak!
Aztán egy egyszerű "menni kell a próbahelyre" lényegű mondatsorozattal tudtomra hozta,örül hogy túl van rajtam és majd írunk!
Utolsó ászomat is kiadva megajándékoztam egy kalciumos Plusszal(lásd. fenti topic),de ettől sem zuhant karjaimba!
BB L.
:((
Erre jobb szórakozást nem találva megnéztem a GO-GO lányokat, akik nagyon profik voltak és ikrek!
Hol elfeledtették a sikertelenséget,hol eszembejuttaták, hogy milyen kevés vagyok.
Enyhén magambazuhanva,kissé megalázottan kullogtam haza!
;))))
Szerintem erre kapok egy frappáns választ! ;))