Törölt nick
2001.08.30
|
|
0 0
2564
|
De, nem találod pont azt érdekesnek benne (ha már egy koronáról használható...), hogy kikapcsolt kijelzővel egyáltalán nem árulkodik a sok egyéb tudományáról ?
De, pont ez tetszett meg benne. Egyszer már nagyon közel álltam a megvásárlásához, és nem egyszer fogtam már a kezembe, de az ára és a lehetőségeim nem ugyanazon görbe mentén mozognak.
Valójában két másik, nem Aerospace órával szerzett kellemetlen élményeim hívták fel a figyelmemet a kitakarásra. Egy fotolaborban gyorsan telik az idő, és több dologra kell odafigyelni, meg fényáradat sem szokott lenni. Az egyik órán a stopper perceit egy kis analóg mutató jelezte. Bevallom, nem láttam, hogy a hatodik vagy a hetedik percnél tartok, pedig nem volt mindegy. A másik egy ana/digi volt, ahol a digitális ablakban lévő stoppert takarták a mutatók, ugyanilyen szituációban. Márkanév ide, presztízs oda, a feladatra legmegfelelőbbnek új szerzeményem, az Aerospace/150 bizonyult hatalmas, jól olvasható számjegyeivel.
Tulajdonképpen az Aerospace-szel valószínőűleg az a bajom, hogy savanyú a szőlő. Azt is ennek tulajdonítom, hogy szerintem a korona tekerésekor zavarják (karmolják) az ujjat a lünetta oldalából kiálló csavarok. :-) |
Előzmény: Törölt nick (2563)
|
|