Törölt nick
2001.08.29
|
|
0 0
2555
|
Szervusz Gyula, köszönöm a kimerítő választ. Elfogadom az érveidet és elismerem, hogy találkoztam Magyarországon nagyon korrekt importőrrel, aki a stencilezett garanciajegyre többet nyújtott, mint amit a nemzetközi garancia igért. Történetesen egy női ékszeróráról van szó, aminek fél év alatt korrodálódott a fém szíja, ami elég speciális, csak ahhoz a modellhez használható darab volt. A nemzetközi garancia kizárta a szíjjal kapcsolatos panaszokat (ami egy ilyen óra esetén tulajdonképpen kacagtató), ennek ellenére rendeltek egyet a gyártótól és kicserélték (bár nem győzték hangsúlyozni, hogy a probléma nyilvánvalóan a kedvesem pH-jában és nem a termékben van). Le a kalappal. Az más kérdés, hogy rövidesen a cseredarab is bomlásnak indult.
Szóval háromszor is, fortissimo mondom, elismerem mindazt a törődést, többlet szolgáltatást, amit egyes kiváló órások és kereskedők - köztük Ti - a magyar felhasználónak nyújtanak, hogy jobb bánásmódban részesülhessen, mint a svájci, az amerikai, a francia és az ugandai, de akkor is olyan fura érzés nem megkapni a nemzetközi garancialevelet és lépten-nyomon felszólítva lenni, hogy meg ne próbáljak egy külföldi márkakereskedőnél venni valamit, mert akkor megnézhetem magam, és talán még tolvaj és vámcsaló is vagyok. |
Előzmény: HRM King Gyula I (2553)
|
|