Törölt nick Creative Commons License 2001.08.29 0 0 2532
HRM King Gyula I !
(v. H.O.T.)

Előrebocsátom, hogy korábban már akár a virtuális térben, akár a valóságban is volt szerencsénk egymáshoz. Kellő dicsőítéssel ki is elemeztük az általatok forgalmazott és általam nagyrabecsült némely darabot. Később aztán lelkes látogatójává váltam a honlapotoknak.
Tehát bennem csak pozitív előítélet élt irántad.
Eddig !

Ferci pedig az "érdemes beruházni agy automata mozgató tartóra?" hangzatú kérdésfelvetésében ugyan nem jelezte, hogy az általatok forgalmazott dobozról van szó. (Habár ezesetben sem változott volna meg a véleményem.) Így viszont én történetesen a szervízekben is fellelhető fali, csápos szerkezetre gondoltam. Egyrészt ennyi órát az ember ritkán húz fel, másrészt ugyan tényleg jó szolgálatot tehet egy öröknaptáras szerkezet esetében, de más alkalmakkor nem igazán szükséges. (Valószínűleg úgysem hónapokban mérhető félretételről van szó.)

Lóbálni pedig tényleg lehet mást is (esetleg aki egyből erre gondolt, lóbálhatja is...), azonban élő emlékem van egy korábbi topictársunkról, akinek - ugyan nem svájci, de automata - óráján a koronától elválasztott rugóház található, így felhúzás mint olyan szóba sem jöhet. Mindössze LÓBÁLHATÓ és így töltendő bele a használat indításához szükséges rugóerő.

U.i.: Régen ugyan egy míves és fix dobozt javasoltál a figyelmembe, de azért ez a mozgó doboz - mégha nem is kívántam meg - is kíváncsivá tett. Egy kis objektív ismertetést szívesen olvasnék róla...